JÄÄR

Marsi ja Neptuuni ühendus Kalades, mis Jäära jaoks on saladuste ja alateadvuse sügavuste märk, võib alanud nädala muuta sinu jaoks üsna mitmeplaaniliseks ja müstiliseks. Su intuitsioon ja tunnetusvõime võivad olla fantastilised, samas võid praktilises plaanis kõvasti ämbrit kolistada. Võimalik, et elad nüüd läbi midagi, millele sa ei oska nime anda ega enda jaoks lahti seletada. Kui sul on saladusi ehk siis mõni „luukere kapis“, võib see kapist kõige ebasobivamal ajal välja pudeneda. Sa võid end ka ise sisse rääkida, kuna oled ka lobisemishimuline ja samas hooletu ning hajameelne. Kontrolli ka rohkem oma kehakeelt ning ära jäta oma moblat ega muid tehnikavidinaid kuhugi vedelema.

SÕNN

Veenuse harmoonilised aspektid nii Uraani kui Jupiteriga muudavad algava nädala sinu jaoks igati paljutõotavaks — seda eriti sotsiaalses ja ühiskondlikus plaanis. Sa suudad nüüd endast igati hea mulje jätta, mistõttu sulle võidakse teha hea pakkumine või saad osaks mingitest hüvedest ja privileegidest. Töös ja karjääris aitavad sind nüüd edasi kasulikud sidemed ja tutvused õigete inimestega. Samas võivad sinu suhted mingis grupis või kollektiivis olla keerulised või kaasa tuua mingeid arusaamatusi või intriige. Sinu ja mingi suurema seltskonna vahel liiguvad energiad, mis võivad olla seotud mingite kahtlustuste, usaldamatuse või süütunnetega.
Armastuses naudid nüüd uusi kõrgusi ja sügavusi — rutiinist on kerge vabaneda ja leida võimalusi suhte värskemaks muutmisel.

KAKSIKUD

Kaksikutes liikuv Jupiter on äärmiselt tugevalt aspekteeritud. See ajab sind veidi „puhevile“ ja paneb ette võtma rohkem, kui suudad välja vedada. Sa alustad tuhande asjaga, kuid kaotad nende vastu kohe huvi ja võtad ette järgmise asja. Parimal juhul saad siiski sisse hea hoo ja jõuad selle nädalaga kõik oma võlad tasa teha. Su suurejooneline mõteralli vajaks aga kõrvale kainet ja asjalikku kaardilugejat — muidu paned kindlasti kurvist välja! Sul on oht teha otsuseid kas puuduliku või lihtsalt vale info põhjal. Ka on probleemiks liigsest kiirustamisest tingitud valed otsused. Nädal sobib suurepäraselt pööraste ideede genereerimiseks ja lihtsalt mõtteeksperimentideks, kuid lõplike otsuste langetamisega ei maksaks kiirustada.

VÄHK

Ees on ootamas avardava ja vabastava mõjuga nädal — eelkõige vaimses plaanis. Kas sind inspireerib sõbranna, sõber või lausa täitsa võõras isik — igatahes hakkad sa paljudele vanadele asjadele ja suhetele uue pilguga vaatama. Eriti põnevaks kujuneb aeg neile, kes suhtlevad palju netis või viibivad reaalselt välismaal. Praegu on su vaim eriti avatud kõigele uuele ja lisaks teadmistele-kogemustele aitab sind nüüd ka suurepärane kõhutunne.
Nädal soosib kunsti ja loomingulise tööga, samuti tegelemist müstika ka maagiaga. Ka tasuks rohkem panna tähele sümboleid enda ümber — need võivad anda sulle vajaliku vihje või märgi, mis aitab sul lahendada aktuaalset päevaprobleemi.