***JÄÄR

Nädala esimeses pooles annab tunda veel Marsi ja Uraani kvadraat. Seega on jätkuvalt päevakorral võimalikud ootamatused ja ettearvamatud arengud. Võid tunda end rahutuna, mistõttu sul on raske keskenduda ühele kindlale tegevusele. Kuid aeg sobib koduga seotud muudatuste tegemiseks. Neljapäeval, reedel ja laupäeval võid Marsi ja Neptuuni nõrga pingeaspekti tõttu olla tavalisest tundlikum.

***SÕNN

Romantilises plaanis võid olla endiselt liiga kammitsetud ja mõistusepärane – seda eriti uute suhete puhul. Samas võib vana kallim sind meeldivalt üllatada või tunnete teineteise vastu lihtsalt suuremat tõmmet. Siiski tuleks püüda rutiini vältida ja midagi uut ja põnevat eneste jaoks välja mõtelda. Nädala esimene pool soosib uusi ideid ja vaatenurki võid tulla geniaalse mõtte peale.

***KAKSIKUD

Algaval nädalal tuleks vältida suuremaid oste – eriti keerukat tehnikat, samuti kalleid ehteid ja riideid (kadumise, rebenemise ja määrdumise suurem tõenäosus). Nädal tervikuna nõuab keskendumist kõige olulisemale – ei tohiks end killustada ega ka võtta ette asju, millest jõud üle ei käi. Neljapäeval ei tohiks langetada tähtsat otsust, sõlmida lepinguid ega ka alustada reisiga.

***VÄHK

Marss liigub Vähis ja teeb nädala esimeses pooles veel kvadraadi Uraaniga. Võid tunda vajadust midagi muuta või vabaneda mõnest takistustest. Sul on soov olla vaba ja sõltumatu, mistõttu sul on raske taluda rutiinset tööd ja kohustusi. Kui sul on konkurente, siis võivad nad sinu suhtes ette võtta mõne ootamatu sammu. Neljapäeval, reedel ja laupäeval võid olla ülitundlik nii teiste inimeste energeetiliste väljade kui ka mõne ravimi või toiduaine suhtes.