***JÄÄR

Kipud asjadele ja inimsuhetele olematuid tähendusi juurde mõtlema ehk siis nägema seoseid seal, kus neid ei ole. Või siis vastupidi — jätad olulised faktid ja tähtsad asjaolud lihtsalt kahe silma vahele. Sa viibid otsapidi justkui mingis teises dimensioonis, kus maised seadused ei kehti… Suhete osas tõmbad ligi boheemlasi, kunstnikke, aga ka müstikuid ja kõikvõimalikke vandenõuteoreetikuid.

***SÕNN

Päikesevarjutus annab sulle hea võimaluse oma harjumused ja üldse kõik minevikuga seotud asjad üle vaadata ja võtta sealt kaasa vaid see, mida vajad tänases päevas. Nüüd on sul suurepärane võimalus minevikust lahti lasta, loobuda kõigest sellest, mille aeg on jäädavalt ümber saanud. Samas võib just nüüd tekkida olukord, kus vanad harjumused ja eriti just pahed võivad taas üritada sinu üle võimust võtta.

***KAKSIKUD

Nüüd võib fookusesse tõusta sinu ühiskondlik ja sotsiaalne positsioon. Mida kõrgem on sinu positsioon ühiskonnas ja mida rohkem sinust sõltub — seda pingelisem on nädal. Pead ehk rinda pistma uute ootamatute väljakutsetega, ägeda konkurenti ja ehk isegi võimuvõitlusega. Kui su töös on olnud puudujääke, võid kogeda ägedat kriitikat. Võimalik, et sind tõmmatakse mingisse sündmusesse, mis kahjustab su mainet ja usaldusväärsust.

***VÄHK

Millesse sa usud ja milline on sinu tegelik maailmavaade? On sul kindel arusaamine maailma asjadest, või oled selles osas tuulelipp? Selle nädala päikesevarjutus võib sul korraks maailmapildi kõikuma lüüa — võid hakata uskuma asjadesse, mis on tegelikult kollektiivse massipsühhoosi tulemus, mitte sinu enda arusaam. Seega võid võõraid ideid ja uskumusi endasse imeda kui käsn….