SÕNN
Veenuse ja Liliti jätkuv ühendus peaks sind ettevaatlikuks tegema — võimalik, et lased end ahvatleda mingist esmapilgul soodsast võimalusest või pakkumisest, mis aga tegelikult sulle mitte kasuks ei tule. Samas moodustab Veenus reedel Suure Trigooni Neptuuni ja Saturniga. Seega peaks suhete osas valitsema praegu kena tasakaal ideaalse ja reaalse vahel. Romantika ja praktika on su elus tasakaalus — suhetes on võrdselt nii romantilisi tundeid (Neptuun) kui ka kainet mõistust (Saturn).
Samas provotseerib pingeline Merkuur vaidlusi ja muid intellektuaalseid ebakõlasid. Ka reisi alustamine ja olulistele paberitele allkirjade andmine pole soovitav. Su enda mõtted võivad olla „rasked“ — tulvil kahtlusi, süüdistamist, kriitilisust.

KAKSIKUD
Merkuur kui Kaksikute valitseja teeb laupäeval opositsiooni Pluutoga ja kvadraadi Uraaniga. Seega on Merkuur terve selle nädala jooksul kahe suure „revolutsionääri“ haardes. Seega on nädal seda pingelisem, mida rohkem oled sa ennast ise raamidesse surunud ja piiranud. Nüüd ärkab sinus ellu mässaja ja revolutsionäär, kes on nõus koos teiste rõhututega kohe barrikaadidele viskuma. Sa tunned, kuidas sa vihkad rutiini ja oma igapäevast palgatööd — hea meelega haagiksid end mõne maailmaränduri käevangu ja läheksid ümbermaailmareisile. Seega ole ettevaatlik ja ära põleta sildu enne, kui sul midagi uut ja huvitavat pole valmis vaadatud. Nädal soosib aga vaimset läbimurret, ootamatu ja edasiviiva lahenduse leidmist.

VÄHK
Vähis liikuv Merkuur on pingestatud nii Pluuto kui Uraani poolt. Niisiis on oodata üsna rahutut ja pingelist nädalat, mil õhus on nii võitlus- kui üllatusmomenti. Su konkurendid nii töös kui eraelus on aktiivsed ja üritavad sulle kaikaid kodaratesse loopida. Paljud asjad ja ettevõtmised ei lähe nii, nagu sa neid algselt kavandasid. Samas võib mõni vana probleem või takistus ootamatult kas laheneda või kaotada lihtsalt oma aktuaalsuse. Paljud asjad, suhted ja ettevõtmised on muutuse faasis — võimalik, et hakkad ise asju teises valguses nägema ja seetõttu need justkui muutuksid. Tegelikult muutub vaid sinu enda suhtumine. Samas võivad ka välised olukorrad olla üsna äkilised ja ettearvamatud — erilist ettevaatust nii liikluses kui ka mingite masinate taga töötades!