***JÄÄR
Marsi ja Pluuto reedene sekstiil muudab terve nädala sinu jaoks heaks võimaluseks oma akud korralikult täis laadida. Nüüd on õige aeg tegeleda oma sisemaailmaga – mediteerida, keskenduda oma hingele ja alateadvuse sügavustele. Võimalik, et saatus annab sulle nüüd mõne märgi või ende, mida tasuks tähele panna. Samas hoia „maine ankur” käeulatuses – muidu võid imelihtsalt oma alateadvuse ookeani ära uppuda.

***SÕNN
Veenuse kvadraat Saturniga (täpne seis reedel) ning ühendus Neptuuniga (täpne aspekt pühapäeval) muudab nädala mõjud sinu jaoks keeruliseks ja vastuoluliseks – eelkõige just ühise grupitöö seisukohast. Sul võib olla tunne, et teised piiravad kuidagi su vabadust ega lase sul olla „sina ise”. Ja kui pead tegema meeskonnatööd ning teistega koopereeruma, võivad sinu ja selle rühma vahel tekkida arusaamatused ja möödarääkimised.

***KAKSIKUD
Sellel nädalal pead sa olema valmis vastutama ning mitte käima välja kergekäelisi lubadusi. Sinu roll ühiskonna liikmena ja sotsiaalse olendina on suurema vaatluse all. Seega ürita olla igati tasemel, sest igat puudujääki ja viga kasutaksid konkurendid kohe ära. Samas sobib nädal kenasti töö- ja karjääriga seotud suuremate muudatuste tegemiseks – aga kõik peab olema ju varem korralikult läbi mõeldud – igasugune kiirustamine on hetkel lubamatu.

***VÄHK
Nüüd tasuks sul oma mõttekäike rohkem kontrollida ning seista hea selle eest, et sa ei langeks mingi sundmõtte või kinnisidee mõju alla. Sulle meeldivad nüüd eksootilised ja tundmatud teemad, kuid sa võid neist hetkel valesti aru saada. Kui see info, millega kokku puutud, ei ole kooskõlas sinu maailmavaatega, siis sa „kohandad” selle enda jaoks sobivaks. Romantilises plaanis on suurem tõenäosus kohtuda mõne värvika ja ekstravagantse tüübiga.