***JÄÄR
Jõulunädal tuleb üsna rahutu ja närviline — võimalik, et pead oma plaanid veel viimasel hetkel ümber tegema. Ka võivad ootamatult üles kerkida mitmed mitmed ootamatud kohustused, millega pead tegelema. Info, mis sinuni jõuab, vajab kindlasti ülekontrollimist. Ka võib tekkida kellegiga vaidlus mingi tühiasja ümber. Samas võivad sõbrad-sõbrannad sind palju aidata. Jõululaupäev soosibki just sõprade või mingi suurema seltskonnaga koosolemist. Ära liialda söögi-joogiga!

***SÕNN
Nädalas on palju müstilisi momente ja kummalisi hingeseisundeid, mis aitavad positiivsel juhul sul ennast ja ka teisi uue nurga alt näha. Halval juhul puutud aga kokku olukordadega, mis sind segadusse ajavad. Kuid just nüüd on hea võimalus nendest olukordadest sügavamal tasandil intuitiivselt aru saada. Ka oled sa suuteline oma hirmudele julgelt otsa vaatama ja sel viisil neist vabanema. Samas pead sa olema valmis oma tegevust ja eesmärke teistele lahti rääkima — sa ei saa eeldada, et teised mõistavad sind poolelt sõnalt.

***KAKSIKUD
Nädal on kõike muud kui rahulik — saad aru, et mõiste „Jõulupaanika” pole mitte tühi sõnakõlks, vaid reaalne nähtus!. Võimalik, et pead veel viimasel hetkel oma plaane muutma, kingid ümber vahetama, küllakutsutute nimekirju muutma jne. Ürita vägem sebida — võta kõike rahulikult, sest nagunii ei jõua sa olla kõikdes kohtades korraga — tee mõistlikke valikuid!
Samas mõjuvad su sõnad praegu eriti tugevalt — seega kontrolli, mida ja kuidas räägid!

***VÄHK
Jõulunädal toob fookusesse suhted ja partnerluse, mis on nüüd tavalisest olulisem ning samas ka suuremat rahulolu ja küllastumist pakkuv. Ühiselt veedetud hetked nii kallima kui sõbrannaga pakuvad rohkem hingele, kuna neis hetkedes on rohkem sügavust ja hingestatust, samuti ka mingit müstilist salapära või ootusärevust. Teisel tasandil võib nüüd tekkida olukord, kus sa toetud liialt partnerile ning loodad temalt asju, mida ta ei saa sulle pakkuda. Liialdatud lootused ja ootused oma partneri suhtes võivad hiljem lõppeda hoopis pettumusega.