SÕNN
Merkuuri ja Veenuse ühendus toob su päevadesse nüüd ehk rohkem suhteid, suhtlemist, juhuslikke kohtumisi, rohkem ringiliikumist. Intiimses plaanis võib see seis tekitada olukorra, kus sa võtad armastust ülemäära mõistuspäraselt või siis liiga asjalikult, lausa praktiliselt. Seega soosib nädal just selliseid suhteid, kus on vaja kellegagi teha koostööd mingi konkreetse ja praktilise eesmärgi nimel.
Samas võib Päikese ja Neptuuni kvadraat sind just raha- ja äriasjades kas sinisilmseks või lihtsalt hooletuks muuta. Ka ei sobi selle aspektiga luua uusi koostöösuhteid, sõlmida olulisi lepinguid või anda siduvaid lubadusi.

KAKSIKUD
Teisipäeval kell 0.09 siseneb Päike Kaksikute märki ning teeb kohe nõrga kvadraadi Neptuuniga (täpne seis pühapäeval). Millised on sinu tegelikud hirmud? Ja millised tegelikud lootused ja unistused? Kas oskad neile küsimustele vastata? Või tundub kõik kuidagi ebamäärane, selgusetu ja ähmane?
Nädal toobki esile kõige selle, mis on sulle veel arusaamatu, kuid mis alateadvuse ja hingesügavuste tasandil siiski su tegemisi ja eriti tervist mõjutab. Pead nüüd olema enda vastu aus ja vaatame tõele näkku — ükskõik kui ebameeldiv see ka poleks. Kui sul on saladusi või lihtsalt asjaolusid, mida sa ei taha tunnistada, võivad need nüüd jõuda faasi, kus nendega tuleb avalikult tegeleda.

VÄHK
Algaval nädalal tasuks olla ettevaatlik olukordades, kus sul puudub asjast selge ülevaade. See, mida sa ei näe ega kuule, võib sulle sekeldusi kaasa tuua. Võimalikud on nii asjade-esemete kaotamised kui ka salasepitsused ja intriigid. Samuti võib sinuni jõuda infot, mis viib sind eksiteele. Eriti just nädala teises pooles võid vastu võtta otsuse, mis on sulle kahjulik või mis kahjustab mingil viisil su mainet. Samuti tasuks olla ettevaatlik liikluses ja reisidel — oht ära eksida või siis eksida mingite reeglite vastu, mis võib lõppeda trahvide või muude ebameeldivustega. Kuid kui oled näiteks kunstnik, võid kogeda võimast inspiratsiooni. Nädal sobib ka loodusemaagiaks, näiteks puudega suhtlemiseks.