AMBUR

Tugevalt pingestatud Päikese asend langeb Amburi jaoks muutuste ja teisenemiste, aga ka jagatud varade ja vahendite sektorisse (Vähk). Seega on päevakorral kas muutused, asjade-esemete rikkiminek või ebapiisav funktsioneerimine — või tekivad probleemid näiteks seoses laenudega. Ka võivad su kirehetked olla kas tavatut laadi või tuua kaasa suuri muutusi. Ka tunduvad paljud asjad ja olukorrad olevat kuidagi salapärased ja tähenduslikud.

Kui oled sisemiselt muutusteks valmis, koged sisemise vabaduse tunnet. Ent mida konservatiivsem ja status quo-le häälestunud oled, seda rahutumalt end tunned. Suhted ja olukorrad, mida hoiad alles vaid harjumusest, aga mis tegelikult enam ei toimi, võivad jõuda faasi, kus pead midagi kardinaalselt muutma.

KALJUKITS

Mida aktiivsemat elu elad, seda pingelisem või siis muutusterohkem on alanud nädal. Keegi võib sind sundida astuma samme, mida sa muidu ei teeks. Näiteks võivad su konkurendid võtta ette jõulise taktika sinu mõjutamiseks, millele sa lihtsalt ei saa reageerimata jätta. Sind pannakse olukorda, kus pead tegutsema ja asjad liikuma panema. Kui aga oled puhkusel kusagil kaugel metsatalus, tunned lihtsalt suurt sisemist rahutust — sul võib olla tunne, et kohe juhtub midagi. Kui sul on probleeme unega, siis selles osas võib nädal olla äärmiselt rahutu unetud ööd võivad päris ära kurnata.

Suhted pereliikmete või lähedastega võivad kaasa tuua ootamatusi, veidraid või kummalisi sündmusi. Laiemas plaanis ka muud suhtes ja erinevad partnerluse vormid. Mistõttu ei sobi nädal näiteks asjalike ärikokkulepete või üldse lepingute sõlmimiseks — partner või partnerid võivad hiljem kergesti oma lubadustest taganeda.

VEEVALAJA

Algava nädala tempo on kiire ning ettearvamatu, mistõttu pead käigupealt langetada õigeid otsuseid. Päikese poolt pingestatud Uraan on suur üllataja või koguni ehmataja — seega ei õnnestu sul oma esialgsetest plaanidest kinni pidada ning pead viimsel hetkel veel kõike muutma. Paljud olukorrad võivad kujuneda selliseks, mis panevad proovile su kohanemisvõime.

Seega kui ihkad oma ellu vaheldust ja uusi põnevaid väljakutseid, annab nädal sulle oma õnnistuse. Kui aga soovid rahu, vaikust ja stabiilsust, pead pettuma. Aga ole tark ja kasuta seda nädalat selleks, et tuua oma ellu midagi täiesti uut, tavatut või isegi veidrat ja harjumatut. Nädal sobib ideaalselt uuteks algusteks.

KALAD

Esmaspäeval on täpne Jupiteri ja Neptuuni kvadraat. Aspekti mõju ulatub ca 25. Juulini. See aspekt paneb sind nägema seda, mida sa soovid. Seega võib soovmõtlemine teed anda loogilisele ellusuhtumisele. Teisel tasandil ajab see aspekt kõik väga keeruliseks ja mitmeplaaniliseks. Vaatad lihtsatest ja selgetest asjadest lihtsalt mööda ning selleasemel lood neist enda jaoks väga keerulisi mõttekäike. Kipud kõikjal nägema märke ja endeid ning teed neist ennatlikke või täiesti valesid järeldusi. Kuigi märgid meie ümber on tõesti olemas, ei maksa nende otsimise ja tõlgendamisega liiale minna.

Konkreetselt selle nädala mõjud võivad sind aga pisut liiga hulljulgeks ja riskivaks muuta. Võid lähtuda mõttest, et parim viis kiusatusest vabaneda on sellele järele anda… Väldi nii rahalisi kui ka suhetega seotud liigseid riske.