AMBUR

Saabuv nädal soosib sisevaatlust, sisemise rahu ja selguse saavutamist. Su hing justkui „maandub“ või „juurdub“ kõigesse sellesse, mis on sulle juba tuttav ning mis pakub turvatunnet. Saad aru sellest, mida sa tegelikult vajad ning mida pead tegema selleks, et sinus olev sisemine elurõõm ellu jääks.
Praktilisel tasandil naudid oma kodu kui kindlust ning sellest tulenevat võimalust olla iseendaga. Vajad oma mõtete korrastamiseks rohkem aega ja omaette olemist. Samas, kui lood suhte, saab see olema tavapärasest sügavam ja mitmeplaanilisem.
Väga soodne nädal kõigeks, mis seondub toidu, söögi, söömisharjumuste ja dieetidega.

KALJUKITS

Ees on ootamas parim nädal uute muljete kogumiseks, külaskäikudeks või niisama ringi lehvimiseks. Mida rohkem nüüd liigud ning uut infot endasse kogud, seda positiivsemaks ja loovamaks muutub su mõttemaailm. Vajad kindlasti kedagi, kellega oma mõtteid ja ideid jagada — kaks pead on ikka kaks pead! Koos on võimalik ka keerulistele probleemidele lahendus leida. Su mõtetes on ideaalne loogika ja fantaasia tasakaal, mis muudab igasuguse vaimse töö vägagi nauditavaks. Seega — kui sul on vähegi annet kirjutamise või joonistamise peale, püüa midagi paberile panna — tulemus võib üllatada sind ennastki! Reedene Päikese ja Saturni trigoon on parim aspekt selleks, et anda endale mingi kindel lubadus või siis teha kaugemaid plaane tulevikuks.

VEEVALAJA

Asjad, esemed, omamine, kasutamine, materjalid, väärtused, väärtushinnangud, hinnalisus, hind — kõik need märksõnad võivad ühes või teises vormis esile tõusta. Mida sa vajad ja kui palju? Mida teistele annad ja mida vastu saad? Kuidas mõnda asja või oskust kõige paremini kasutada? Millest on puudus ja mida on ülemäära palju?
Teisel tasandil võid nüüd olla äärmiselt tundlik asjade-esemete „aura“ suhtes — sa võid tunda, kuidas mingi ese tekitab kas hea või halva tunde. Seega ole eriti ettevaatlik pruugitud asjade, eriti muidugi riiete ja ehete soetamisel — võid saada endale eseme, mis võib sind ärritada ja tekitada ebameeldiva tunde. Aga muidugi ka vastupidi — võimalus saada endale „väge ja energiat“ andev vidin — näiteks amulett või talisman.

KALAD

Nädala mõjud on sarnased möödunud nädalale — kui siis tegi Kalades asuv Päike ühenduse Neptuuniga, siis sellel nädalal leiab aset Veenuse ja Neptuuni ühendus Kalades. See aspekt on positiivsel juhul parim romantilisteks suheteks, kuna võimaldab partneriga nii hingeliselt kui kehaliselt kokku sulada. Ent halval juhul muudab Veenuse-Neptuuni ühendus sind pimedaks kellegi vigade ja puuduste suhtes. Sa näed suhtes vaid seda, mida tahad näha. Su võime inimesi enda jaoks ilusaks mõtelda võib nüüd saavutada oma kõrghetke. Samas, kui on vaja kellegagi ära leppida või lihtsalt südamest-südamesse rääkida, annab aspekt sulle oma õnnistuse.