***AMBUR

Amburis liikuva Veenuse trigoon Uraaniga avab sulle suurepäraseid võimalusi nii seltskondlikus plaanis kui ka romantikarindel. Kergem on leida vaheldust, vabaneda rutiinist, kohtuda uute ja huvitavate inimestega. Lisaks avardab Päikese ja Jupiteri trigoon sinu sotsiaalseid ja ühiskondlikke võimalusi. Praegu on õige aeg seada enda ette uusi eesmärke just seoses karjääri ja muu ühiskondliku tegevusega.

***KALJUKITS

Kaljukitses liikuvad Päike ja Merkuur teevad mõlemad õnneliku aspekti õnne ja edusümboli Jupiteriga. Seega on ees ootamas igati võimalusterohke nädal, mil peaksid ka ise aktiivselt sündmustesse sekkuma. Eriti soodne on nädal vaimses-intellektuaalses liinis parim aeg nii õpingute alustamiseks kui ka mõne silmaringi avardava reisi ettevõtmiseks. Ka laiemas plaanis võib kasu tõusta kõigest, mis seonduv välismaa või siis lihtsalt eksootikaga.

***VEEVALAJA

Nädala esimeses pooles annab veel tunda Päikese-Uraani kvadraat, mis võib tekitada väikesi ootamatusi sündmustes või rahutust su enda hinges. Samas lubab Veenuse ja Uraani trigoon sul terve selle nädala nautida tavalisest suuremat elevust ja põnevust nii seltskonnas olles kui ka armuasjades. Siiski on Veenuse asend selline, mis soosib pigem sõprust ja maailmavaatelist ühtsust, kui kirge. Ja kui oled vaimuinimene, siis oota Vaimu pealetulemist!

***KALAD

Selles nädalas võivad meeldival viisil kokku saada isiklikud ja ühiskondlikud suhted. Sinu isiklik sarm ja karisma võib aidata luua kasulikke tööalaseid suhteid või teeb keegi lihtsalt hea pakkumise. Edu saadab sind ka meeskonnatöös ja grupisuhetes. Kolmapäeval ja neljapäeval võid olla ülitundlik igasuguse välise mõju suhtes, olgu selleks siis ilm või kellegi paha tuju — hoia tervist, ära külmeta ning võimaluse korral väldi alkoholi ja ravimeid.