***AMBUR

Marss opositsioon Amburis liikuva Saturniga sunnib sind end kokku võtma ja mobiliseerima. Sa pead nüüd keskenduma vaid kõige olulisemale ja mitte end killustama. Ka kõik üks-ühele suhted nõuavad sinu käest tavalisest rohkem — keegi võib esitada sulle mingeid tingimusi, mis mõjuvad sulle ahistavalt. Ka võid kohtuda kellegiga, kes varjab sinu eest sulle olulist infot või lihtsalt valetab. Intiimses sfääris on nädala teine pool aga paljulubav.

***KALJUKITS

Marsi ja Saturni vastasseisu tõttu võib sul tekkida peaga vastu seina jooksmise tunne. Võimalik, et pead nüüd rohkem pingutama, samuti võib rohkem olla rutiinset ja vastumeelset tööd. Ka on sul raske tegevusi just alustada. Samuti peaksid hoidma oma tervist ning sööma korralikult — just soolast ja vürtsikat. Seevastu romantilises plaanis võib eriti nädala teine pool kujuneda üsnagi erutavaks ja võimalusterohkeks.

***VEEVALAJA

Sul võib sellel nädalal tekkida tunne nagu lapsel, kellel on tema lemmikmänguasi käest võetud. Ehk siis kõik see, mis sulle meeldib ja rahuldust pakub, võib nüüd olla kas takistatud või lihtsalt olukorras, mis sind segadusse ajab. Kindlasti tuleks nüüd välistada suurte riskide võtmine ja kõige panemine vaid ühele kaardile. Seevastu igapäevatöö ja argitoimetuste tasandil võivad tekkida sulle kasulikud arengud. Mõni töö või asjaajamine võib olla seotud ka uue suhte tekkimisega.

***KALAD

Merkuuri ja Neptuuni kvadraat võib muuta vee sogaseks — võimalikud on segadused, arusaamatused või ka otsene vale. Info ükskõik millises vormis võib olla moonutatud või lihtsalt kaotsi minna. Samas kui saad rohkem omaette olla, võid sattuda äärmiselt loomingulisele lainele ja tulla suurepärase lahenduse peale. Koduses majapidamises võib mõni masin üles ütelda, torud ummistuda jne. Kuid romantilises ja seltskondlikus plaanis võib nädala teine pool kujuneda tõeliselt kauniks.