***AMBUR

Nädal võib kaasa tuua palju segaseid suhteid või siis olukordi, kus sinu ja partneri vahel tekivad kergesti arusaamatused. Seega tuleks suhetes säilitada selgus ja otsekohesus. Jaaniõhtul ürita drinkidega piiri pidada, sest võid alkoholi suhtes olla ülitundlik. Kuid nädal soosib kõike, mis seotud uute eksootiliste teemade ja olukordadega — võid kohata võõramaalast või räägib keegi sulle sinu jaoks uutest asjadest.

***KALJUKITS

Esmaspäeval ja teisipäeval peaksid Marsi-Saturni kvinkunksi tõttu olema eriliselt ettevaatlik nii liikluses kui ka mujal, kus võib mingi „pauk” käia. Ka oled sa nendel päevadel väga tõsine ja kramplik — sul on raske olla spontaanne, loomulik ja siiras — sa jälgid end liiga palju kõrvalt.
Samas soosib nädal tervikuna meeldivat ja mängulist laadi muudatuste tegemist — usalda eluvoolu ja kõik loksub paika!

***VEEVALAJA

Algaval nädalal on sinu jaoks kõige õnnelikumas faasis kõik üks-ühele suhted. Neljasilmakohtumised võivad kujuneda vägagi romantiliseks või siis lihtsalt väga kasulikuks. Nüüd algav koostöö saab olema viljakas nii sulle kui ka sinu partnerile. Seevastu igasugune riskimine ja kõige asetamine ühele kaardile võib lõppeda kaotusega. Aga jaaniõhtul pea napsidega piiri!

***KALAD

Jaanilaupäeva õhtul on täpne Merkuuri ja Neptuuni kvadraat. See aspekt võib võimendada sinu iseloomu problemaatilisemaid külgi ning muuta sind ka ülitundlikuks nii joovastava ainete kui ka ravimite ning isegi mõne toiduaine suhtes. Aspekt mõjub terve nädala jooksul. Kolmapäevane Marsi jõudmine Vähki, mis Kalade jaoks on rõõmu, naudingu ja loova eneseväljenduse märk, muudab need teemad sinu jaoks aktuaalseks.