***AMBUR
Nädala põhiliseks probleemiks võib olla ajapuudus. Selle põhjus võib olla see, et oled viimasel ajal liiga usinalt kõikvõimalikke suhteid loonud - avastad , et kõikvõimalikud sotsiaalsed võrgustikud on sind lootusetult endasse mähkinud. Jagad end nii paljude sõpradega, et ennast polegi õieti järele jäänud.... Killustatus ja olulise ja ebaolulise segiajamine on üks sinu suurimaid puudusi ning nüüd võid seda ka ise tajuda. Võimalik, et oled enda „jagamise“ tõttu kas ajahädas või ilmneb mingi muu asi, mis ehk sunnib veidi pidurit tõmbama. Samas on just sellel nädalal võimalik põnev ja inspireeriv tutvus, mis võib tulevikus olulist rolli mängida.
Nädal ei sobi kallite aksessuaaride, eriti ehete hankimiseks (hilisem kaotamiste ja varguste oht).

***KALJUKITS
Algaval nädalal on sinu hingeline ja psüühiline tasand äärmiselt aktiivne, tuues su ellu rohkem erilisi unenägusid kui ka muid märke ja sõnumeid vaimumaailmast. Kuna su alateadvuse uks on rohkem avatud, oled äärmiselt loominguline ja suudad näha vanu probleeme uue nurga alt.
Ka armastuses tajud nüüd kõike väga sügavalt ja samas ka tundlikult. Siiski vajad õigele armulainele häälestumiseks nüüd rohkem aega, samuti kunstipärast ja harmoonilist keskkonda. Seetõttu suudavad just kunstnikud või boheemlusele kalduvad isikud sind kõige kiiremini kiiremini lahti sulatada. Mehed, kes ei valda täiuslikku eelmängu ja tahavad kohe asja kallale asuda, saadad pikemalt mõtlemata pikale lainele....

***VEEVALAJA
Tugev Veenuse asend sinu intriigide, saladuste, aga ka hingeliste sügavuste ja müstiliste läbielamuste sektoris võib luua veidraid ja kummalisi kohtumisi ja seltskondlikke sündmusi. Armastus või lihtsalt meeldivad inimsuhted on nüüd miksitud varjatuse, saladuste, müstiliste tajude või lihtsalt hingeliste sügavustega. Lihtne variant võib olla tavaline salasuhe, kõrgem tase oleks partneriga hingeliselt kokkusulamine – hingelise ühtsuse kogemus.
Ent praktilisel tasandil, raha ja äriasjade maailmas võib selline Veenuse asend kaasa tuua asjade kaotamise, varguse või lihtsalt endale kahjulike tingimuste pealesurumise.

***KALAD
Endiselt peaksid hea seisma selle eest, et sa ei teeks midagi sellist, mis võib sind ühiskondlikus plaanis ebasoodsas valguses näidata. Võimalik, et just nüüd kujuneb olukord, kus pead käituma eriti vastutustundlikult ja mitte lootma heale õnnele. Kui oled viimasel ajal looderdanud, siis nüüd võidakse sinult selle kohta aru pärida.
Merkuuri ja Neptuuni reedene kvadraat vajutab eriti nädala teisele poolele segaduste ja kaootilisuse pitseri – seda eelkõige praktilistes asjades. Seevastu loomingulises plaanis võid kogeda inspiratsiooniplahvatust. Romantilises plaanis on kerge segi ajada sõprust ja armastust.