AMBUR

Sellel nädalal leiab aset kolme planeedi — Merkuuri, Marsi ja Neptuuni ühendus Amburi 4. solaarmärgis — kodu, majapidamine, turvatunne, perekond, vanemad, minevik, mälestused, harjumused. Niisiis toovad need märksõnad nüüd kaasa suurema tundlikkuse, sensitiivsuse ja hoolivuse — parim aeg parandada suhteid perega või lihtsalt nautida oma hubast kodu, näiteks kutsuda külalisi mõnusale küünlavalgusõhtule. Kodu tundub nüüd olevat huvitav ja inspireeriv koht, kus on võimalik lugeda head raamatut või vaadata väärtfilme. Samas võivad Neptuuni võnked tekitada kiusatuse vett segada või asju ainult enda teada jätta — nüüd on vajalik maksimaalne avameelsus peresuhetes. Vältima peaks liiga keerulisi jutte, mida võidakse valesti mõista.

KALJUKITS

Midagi on ilmselgelt saanud liiga palju ja sa ei jõua seda enam kontrollida. Kõige tõenäolisemalt on see infovoog, mis tahab sind enda alla matta. Aga see võib olla ka mingi väga konkreetne asi, mis nõuab sinult liiga palju pühendumist ja see viib omakorda ajapuuduseni muudes asjades. Ajapuuduse põhjus võib olla selles, et sa suhtud asjadesse liiga põhjalikult ja oled enese suhtes liiga nõudlik.
Nüüd on õige olulisem oskus teha õigeid valikuid — samas just see sunnib sind liiga kaua kaalutlema, mis jällegi sünnitab ajapuudust.
Suhete osas tõmbad nüüd ligi boheemlasi ja „vaimuinimesi“ — aga ka intrigante ja valetajaid. Seega ole uute tutvuste puhul ettevaatlik ja uuri taustu!

VEEVALAJA

Klammerdud ehk ülemäära palju materiaalsesse maailma, asjadesse, välisesse hiilgusesse. Siiski ei pruugi see klammerdumine olla ainult negatiivne — sa võid nüüd avastada „asjade hinge“, suuta näha asjade ja esemete „sisse“. Parim aeg kunstiesemete hankimiseks, samuti talismani või amuleti soetamiseks, aga veelgi parem — ise selle valmistamiseks. Sest praegu suudad sa asjadesse „valada“ oma hinge, oma individuaalsuse. Seega oled võimeline talismani oma isikliku energiaga laadida ja enda jaoks „töötavaks“ muuta. Samas oled ka tundlik „võõra energia“ suhtes asjades ja esemetes — kellegi teise poolt kantud rõivad võivad seljas ebamugavust tekitada. Seega ei sobi aeg pruugitud riiete ega ka mööbli hankimiseks.

KALAD

Kalades saavad nüüd kokku Marss, Neptuun ja Merkuur. Seega on nädalas palju Kalalikku energiat ja sina tunned end omas elemendis olevana. Seda nii heas kui halvas mõttes — negatiivsel juhul oled nüüd ülitundlik ja näed igas põõsas tonti. Ka oled sa rohkem keskendunud pigem probleemidele kui lahendustele — ajad ka lihtsad asjad keeruliseks. Oled küll äärmiselt loominguline ja fantaasiaküllane, kuid näiteks raha- ja äriasjus on su sinised ja liigusaldavad silmad kaugele näha. Seetõttu tõmbad ligi aferiste ja kõikvõimalikke elukunstnikke, kes loodavad sinust kasu lõigata või sind lihtsalt ära võrgutada. Kuid positiivsel juhul võivad su meeled muutuda niivõrd tundlikuks, et võiksid vabalt osa võtta „Selgeltnägijate tuleproovist“.