KALJUKITS

Selle nädala kuuloomine leiab aset Amburis ehk Kaljukitse 12. solaarmärgis — see sümboliseerib hinge sügavusi, alateadvust, kõikehõlmavat ühtesulamist Tervikuga, aga ka võimalikke intriige ja salajasi vaenlasi. Seega võid sellel nädalal olla tavatult sensitiivne ja vastuvõtlik kõikide vaevumärgatavate vibratsioonide suhtes. Ent valvas tasuks olla ka kõige nähtamatu ja varjatu negatiivse poole osas — mis võib pöörduda sinu vastu. Võid olla ka ise hajameelsem ja asju ning kohtumisi unustada või segamini ajada. Ka oled tavalisest tundlikum nii ravimite kui ka alkoholi suhtes. Dieet pole samuti soovitav, samas ka mitte liigne kõhuorjamine. Eriti tuleks vältida magusat.

VEEVALAJA

Milline on sinu suhe oma sõbrannadega? Kas suhted nendega väga pealiskaudsel tasemel, või räägite vahel ka millestki tõsisemast? Nüüd võidki avastada, et sinu suhe sõbrannadega sind tegelikult ei rahulda. Sa vajaksid tihti palju sügavamaid ja tõsisemaid vestlusi, aga kõik taandub ikka ja jälle vaid klatši ja niisama pläägutamise tasemele. Lisaks on nüüd õhus ka võimalus, et keegi su sõbrannadest või sõpradest sind oma juttudega valele teele viib või sulle lausa näkku valetab. Võimalik on ka intriig või mingi segane sündmus, millest sa alles hiljem teada saad.
Suhe bossi või mõne muu „tähtsa ninaga“ võib samuti olla keeruline ja raskesti mõistetav.

KALAD

Teisipäevane Merkuuri ja Neptuuni kvadraat ning pühapäevane Veenuse ja Neptuuni kvadraat võivad sind muuta vastuvõtlikumaks nii meelituste kui ka hirmutamiste suhtes — nii präänik kui piits võivad sinus tekitada tavalisest tugevamaid tundeid. Eriti just nädala lõpus oled vaimselt kergemini mõjutatav ning võid hakata uskuma asjadesse, mis sind tavaliselt külmaks jätavad. Keegi võib sulle pähe istutada mõtteid, mis kaine analüüsi korral tunduksid täiesti jaburad, ent praegu oled sa maailmavaateline „kõigesööja“.
Suhete liinis oled samuti mõjutatav ning lased end mõnel jõulisel maskuliinsel tüübil kergesti ära rääkida. Sel juhul on sul ees roosad prillid. Aga võib olla ka vastupidi — sa ei usalda kedagi ja hoiad elust kõrvale.