***AMBUR

Jupiteri (kui Amburi valitseja) lähenemine Kuu Põhjasõlmele (täpne ühendus 23. jaanuaril 2016) muudab eesootava ajamustri sinu jaoks üsna võimalusterohkeks. Põhjasõlm sümboliseerib tulevikku ja on alati seotud uute sihtide seadmisega. Seega on praegune aeg parim selleks, et „mõelda suurelt”. Lisaks sellele siseneb suhete- ja armuplaneet Veenus kolmapäeva hommikul Amburisse! Nii et lase käia!

***KALJUKITS

Aasta viimasel nädalal on Kaljukitse märgi mõju alati väga tugev — Kaljukitses liikuv Merkuur teeb kvadraadi Marsiga, mis võib tähendada seda, et sinu mõtted või suhtlemise stiil läheb konflikti kellegi tegudega või mõjuvad sulle kellegi teod lihtsalt ärritavalt. Samas teeb Kaljukitses liikuv Päike sekstiili romantilise ja intuitiivse Neptuuniga — ehk siis sinu üsna kaine ja ratsionaalne „kaljukitsemõistus” minetab suure osa oma rangusest ja kainusest…

***VEEVALAJA

Püüa olla võimalikult loominguline ja ära takerdu kellegi valesti valitud sõnade külge. Võib juhtuda, et aasta viimane nädal kujuneb värvikaks seal, kus sa seda ei oota ja vastupidi. Kui tahad olla üksi, võid sattuda ootamatult seltskonda ja kui tahad möllata, siis võib järsku nappida sõbrannasid või sõpru, kellega seda teha. Aga põhiline on siiski see, et suudaksid uute ja elujõuliste mõtetega uude aastasse kulgeda!

***KALAD

Teisipäevane Päikese ja Neptuuni sekstiil muudab aasta viimase nädala sinu jaoks üsna tundeliseks ja sensitiivseks. Õhus on palju müstikat, salapära, kummalisi äratundmisi, selgeid ja kirkaid unenägusid. Võimalik, et sul tekib äkiline soov midagi muuta, tegutseda hoopis teisel viisil kui senini. Ole selles olukorras siiski ettevaatlik, kuna kiirustades tehtud muudatus ei pruugi hetkel kõige parem mõte olla. Suhete osas on nädal super!