KALJUKITS

Peaksid nüüd hoolikamalt jälgima oma mõtteid — võid tulla suurepärase idee peale, ent võid ka mässida end mõne sundmõtte või kahtluse köidikutesse. Nädal võib olla seda keerulisem, mida rohkem oled seotud täpsete arvude, numbrite ja faktidega. Just selles liinis võid nüüd teha vigu, olulisi asju unustada või segamini ajada. Ka teistega suheldes omistad sa nüüd liiga suurt tähelepanu mingitele sümbolitele või märkidele, mida sa arvad olukordadest välja lugevat. Kasuta seda nädalat selleks, et nautida kunsti ja loomingut, vaadata väärtfilme. Võimalik, et sul tekib tahtmine luuletada või oma kallimale ilus poeetiline armastuskiri kirjutada — tee siis seda!

VEEVALAJA

Selles nädalas hakkab juba tunda andma Marsi ja Uraani lähenev ühendus (täpne seis 22. märtsil). Seega pole võimatu, et tunned end kuidagi rahutuna. Tunned vajadust rohkem ringi liikuda — sul võib olla tunne, et pead „selle“ üles leidma — kuid sul pole aimugi mis „see“ olla võiks. Teisel tasandil sobib nädal selleks, et osta enda koju või kontorisse ilusaid asju — kunsti, suuri värvilisi pilte, plakateid. Sa ei kannata praegu ilmetuid asju ja halle toone enda ümber — vajad kirevust ja intensiivseid värve enda ümber. Seevastu vältima peaks pruugitud riiete ja mööbli hankimist, kuna võid olla ülitundlik võõraste väljade suhtes, mida need esemed endas kannavad. Samuti tuleks sul vältida suhte loomist kellegagi, kes sulle küll meeldib, kuid kellest sa midagi ei tea.

KALAD

Kalades liikuva Veenuse kvadraat Lilitiga peaks sind just suhete osas ettevaatlikuks tegema. Võid nüüd luua suhte isikuga, kes tõmbab sind mingitesse kahtlastesse ettevõtmistesse või kes on sinu suhtes lihtsalt ebasiiras või lausa valelik. Või satud kokku inimesega, kes esineb rollis, mis ei vasta tema tegelikule olemusele. Teisel tasandil peaksid sellel nädalal oma lähedastega aus ja avameelne olema. Sinu ja su pereliikmete vahel võivad pulseerida energiad, mida on raske mõista ja mis võivad kaasa tuua möödarääkimisi ja arusaamatusi. Ent loomingulises plaanis oled sellel nädalal väga heas vormis. Seega soosib nädal kõike loomingu ja kunstiga seotud asju.