***AMBUR
Amburis liikuva Veenuse kvadraat Neptuuniga võib sind muuta vastuvõtlikumaks nii meelituste kui ka hirmutamiste suhtes — nii präänik kui piits võivad sinus tekitada tavalisest tugevamaid tundeid. Oled igas mõttes kergemini mõjutatav ning võid hakata uskuma asjadesse, mis sind tavaliselt külmaks jätavad. Suhete osas idealiseerid inimesi, näed vaid seda, mida näha tahad. Ent loomingulises plaanis tunnetad kõrgseise.

***KALJUKITS
Päikese-Saturni ühenduse tõttu võid sellel nädalal olla suure sisemise pinge all ja kõike liiga süngetes värvides näha. Võtad kõike liiga tõsiselt — eelkõige iseennast. Ka võivad sellel nädalal tekkida olukorrad, kus saad kellegi kohta teada midagi, mis ajab sind segadusse — aga just siin võid olla mõne kuulujutu või kõlaka ohver ning teha vale info põhjal ennatlikke järeldusi. Samas sobib nädal ideaalselt tegelemaks kunsti ja loominguga, samuti võiksid uuendada oma tutvusi müstika ja nõiakunstiga.

***VEEVALAJA
Algav nädal paneb proovile su võime suhteid adekvaatselt tajuda. Sa oled suures osas kas siis mineviku või mõne muu idealiseeritud tunde mõju all, mis ei lase sul oma partnerit õiges valguses näha. Teisel juhul lood sa suhteid üsna valimatult, oled nõus kõige ja kõigiga. Halvimal juhul kohtad ebasiirast, teesklevat ja oma tõelist palet varjavat partnerit. Heal juhul tekib teie vahel võimas hingeline ja ilus suhe — mõlemad variandid on võimalikud.

***KALAD
Nädal suurendab su psüühilist ja ka füüsilist tundlikkust, kuid võib muuta segaseks ja keeruliseks inimsuhted. Eriti juhul, kui need suhted on seotud millegi väga konkreetse ja praktilisega. Seega suhtle rohkem luuletajate, muusikute ja kunstnikega! Pealegi oledki nüüd kunsti eri vormide suhtes väga vastuvõtlik. Samas — kui tegeled millegi väga maisega, võid langetada valesid otsuseid või olla lihtsalt millestki väga olulisest mitteteadlik.