***AMBUR

Nädal tervikuna soosib loomingulist tegevust, sisekaemust, rohkem omaette olemist. Ka peaks olema kergem ühendada hingelisi-psüühilisi ja füüsilisi energiad — näiteks hoides käes mõnda eset, võid tajuda selle energeetikat. Seega hea nädal ka endale talismani või amuleti hankimiseks. Teisipäeval ole ettevaatlik nii liikluses kui ka mujal potentsiaalselt ohtlikes olukordades.



***KALJUKITS

Kaljukitses liikuv Marss on juba Pluuto haardeulatuses — täpne ühendus saabub 11. novembril. Seega on su elus kätte jõudnud faas, kus päevakorrale võib tõusta kõik muutuste ja muudatustega seonduv — ja seda eelkõige sinu endaga — sinu isiksusega, sellega, kuidas sa teistele mõjud ja millise mulje jätad. Õige aeg muuta oma imidžit, loobuda mõnest halvast harjumusest.



***VEEVALAJA

Nädala esimene pool soosib uute sihtide ja eesmärkide seadmist ning töö ja karjääriga seotud muudatuste tegemist. Nädala tervikmõjud sobivad aga oma hingeliste ja alateadlike energiate korrastamiseks — nüüd on õige aeg „teha tööd iseendaga”. Keskendu ja mõtle sellele, mis on sinu jaoks kõige olulisem. Kasulik oleks viibida loodus, mõnes hea energeetikaga kohas.



***KALAD

Nüüd on õige aeg teha kaugemaid tulevikuplaane — visualiseeri vaimusilmas kõike seda, mida soovid saavutada. Nädal soosib ka kokkupuudet sinu jaoks eksootiliste ja tundmatute teemadega — hea aeg nii reisi kui ka õpingute alustamiseks. Samas võib Marsi-Pluuto lähenemine kaasa tuua pingeid mingis meeskonnas või grupis. Sinu ja grupiliikmete vahel võivad välja lüüa erimeelsused.