***AMBUR

Käes on nädal, kus pead keskenduma vaid kõige olulisemale. Enese killustamine ja niisama tühja loba ajamine võib tekitada totaalse ajapuuduse. Samuti tuleks sul nüüd lõpetada kõik poolikud tööd ja ettevõtmised — vastasel korral hakkavad need edaspidi venima. Nädal ei sobi keeruka tehnika — eriti aga arvutite ja sidevahendite hankimiseks. Peresuhetes hoia selget ja ausat joont. Samas võimaldavad nädala võnked süvendada suhteid lähedaste ja pereliikmetega. Sellel nädalal oleks kasulik juua rohkem puhast vett, üldse tarbida rohkem vedelikke.

***KALJUKITS

Spontaansus ja mängulisus pole olnud kunagi su tugevamad küljed ning seda tunnetad sellel nädalal eriti teravalt. Oled kinni iseenda poolt loodud reeglites ja raamistikes, mis tapab sinus oleva loomingulise sädeme. Seda tunned eriti just meeskonnatöös või ükskõik millises grupilises tegevuses. Kui saad omaette olla ja luua enda jaoks vajaliku töökeskkonna ja tempo, võid olla aga üllatavalt fantaasiaküllane ja loominguline. Ka romantiliste suhete osas peaksid suutma leidma tasakaalu mõistuse ja tunnete vahel.

***VEEVALAJA

Veevalajas liikuv retrograadne Merkuur teeb kolmapäeval täpse kvadraadi Saturniga. Seega võib nädal kujuneda pingeliseks just infovahetuse ja kommunikatsiooni plaanis. Palju on tüütuid infokilde, mis sind asjata killustavad või on sul lihtsalt palju rutiinset vaimset tööd. Võimalik, et keegi annab sulle nüüd mõne eriti vastutusrikka ülesande, mis paneb su võimed ja oskused proovile. Aga kindlasti ei tohiks sa nüüd oma kohustustele käega lüüa — kui praegu usalduse kaotad, on seda hiljem väga raske taastada.

***KALAD

Pühapäeval leiab aset täpne Päikese ja Neptuuni ühendus Kalades. Kuid aspekti mõju on tuntav juba ka nädala alguses — kuigi nõrgemal kujul. See aspekt toob esile sulle tüüpilised iseloomujooned — fantaasiarikkus, loomingulisus, kaastundlikkus, aga ka mõjutatavus ja samuti kalduvus mõne võõra rolli ülevõtmiseks. Sa meenutad nüüd kameeleoni — lähed kohe sama värvi selle keskkonnaga, kus parasjagu viibid. Intiimses liinis naudid aga erilist tundlikkust ja oma partneriga ühtesulamist.