***AMBUR
Nädal võib olla seotud mitmesuguste erinevate kohustustega, mis panevad su kannatuse proovile. Eriti just meeskonnatöös võid vindi kergesti üle keerata — sellega, et sa ei hooli põrmugi oma kaaslaste arvamusest ja teed kõike täpselt nii, nagu pähe tuleb. Sulle tundub, et teised piiravad su vabadust ja annavad sulle nõmedaid ülesandeid. Kui aga saad olla omaette, iseenda ja oma aja peremees, siis võid saavutada oma tegevuses olulise läbimurde.

***KALJUKITS
Konkurents kui selline võib nüüd muutuda aktuaalseks teemaks. Seda nii töises plaanis kui ka isiklikus elus. Näiteks võivad sinu rivaalid üles näidata hämmastavat nutikust sulle ärapanemises. Marsi kvadraat Kaljukitse valitseja Saturniga võib aga sind ennast vastulöögi andmisel liiga ettevaatlikuks muuta, mistõttu sa magad õige momendi maha või jätad selle üldse kasutamata. Püüa olla aktiivsem just asjade käimalükkamisel!

***VEEVALAJA
Uus nädal võib tuua välja puudused sinu plaanides ja mõtetes. Sinu ideed ja arvamusavaldused võivad põrkuda vastu mõistmatuse müüri — teised ei pruugi su mõtteid aktsepteerida. Vaidlused maailmavaatelisel ja ideoloogilisel pinnal on vägagi tõenäolised. Teine variant on see, et sa ajad oma mõtetes ise asjad nii keeruliseks, et „mõtled ennast nurka”. Samuti võib nädal võimendada kõike seda, mis hästi ei toimi ega funktsioneeri. Ka ei soosi nädal juriidilisi ettevõtmisi.

***KALAD
Suhete teema võib olla endiselt aktuaalne — pead siin suutma otsustada, millises suunas edasi liikuda. Võimalik, et esile kerkib mõni vana suhe või esitab keegi uus tuttav sulle lihtsalt liiga palju tingimusi, mis tunduvad sulle piiravad. Teine oluline valdkond võib sellel nädalal olla kõik muutuste ja muudatustega seonduv. Nädal võib olla seda raskem, mida kauem oled vajalikke muudatusi edasi lükanud. Kui oled aga muutuseks valmis, siis annab nädal sulle oma õnnistuse.