***AMBUR
Milline sa olid minevikus ja milline oled sa nüüd? Kas midagi on ka tegelikult muutunud või sulle ainult tundub nii? Eks inimene ole ka nagu jõgi — täpselt samasse voolukohta kaks korda järjest pole võimalik astuda. Tähtsustad hetkel minevikku igas mõttes üle ja otsid sealt põhjusi oma praegustele probleemidele. Ka võib nädal tuua esile lõhe sinu perekondliku elu ja ühiskondlike tegemiste vahel.

***KALJUKITS
Põhiline on nüüd mitte muretseda! Võimalik, et annad mõnele pessimismitondile taas terekätt ja saad vastutasuks kohe ka vastava meeleolu. Seega ürita viibida ilusate ja rõõmsate inimeste seltskonnas ning helgus ja rõõm su hinges suurenevad. Nädal soosib tegelemist kunsti ja müstikaga seonduvaga, seevastu äri- ja rahaasjades tasuks hoida madalat profiili ning vajadusel asjatundjaga nõu pidada.

***VEEVALAJA
Kõik rahasse, omandisse, omamisse, kasutamisse, tarvitamisse võib kaasa tuua ootamatuid probleeme ja keerukusi. Kallist tehnikat, aga ka riideid ja ehteid ei soovitaks soetada, küll aga sobiks osta nii kunsti kui ka müstilise iseloomuga vidinaid. Näiteks hea aeg talismani või amuleti ise valmistamiseks ja energiaga laadimiseks. Nädal sobib ka selleks, et mõelda endast kui isiksusest natuke teises võtmes, näiteks üritada oma käitumist uudsel viisil vaadelda.

***KALAD
Teisipäeval kell 17.00 siseneb Veenus Kaladesse! Samas on Veenus kohe ka kvadraadis Saturniga (täpne seis reedel). Seega võivad nii seltskondlikud suhted kui ka armuasjad sellel nädalal sinu jaoks olulisemad olla — ent ka problemaatilisemad. Lisaks on Veenus tegemas veel ka nõrka ühendust Neptuuniga. Niisiis kipud sa eriti just intiimsuhteid liiga tõsiselt võtma. Kuid positiivsel juhul koged romantilises plaanis „üheksandat lainet”.