***AMBUR

Sellel nädalal moodustab Kalades liikuv Marss kvadraadi Amburis liikuva Saturniga. Pead nüüd hoolikalt valima seda, mida ette võtad ja end mitte killustama. Kindlasti ei tohiks sa minna asju „mütsiga lööma”, vaid kõik peab olema hoolikalt ette valmistatud. Kui tahad midagi kiiresti ja kohe saavutada, siis suure tõenäosusega see ei õnnestu. Õpi püsivust ja keskendumist kõige olulisemale!

***KALJUKITS

Marsi kvadraat Kaljukitse valitseja Saturniga võib (aga ei pea) sinus esile kutsuda väsimuse ja tülpimuse tunde. Pead ehk pingutama tavalisest rohkem, kuna asjad kipuvad takerduma või sumbuma. Niisiis ürita mitte krampi minna, vaid lähene ka esmapilgul nürile ettevõtmisele loominguliselt ja eelarvamustevabalt. Vastasel korral pidurdad end täiesti maha ja hakkad endale etteheited tegema. Vaimse töö puhul pead kindlasti ka füüsiliselt liigutama!

***VEEVALAJA

Kuni neljapäeva õhtuni oleks mõistlik tegeleda poolikute tööde lõpetamisega ehk siis lahtised otsad oleks vaja kokku siduda. Neljapäeval kell 23.23 siseneb Päike Veevalajasse — algab sinu jaoks uus aktiivsuse tsükkel, mil peaks olema kergem uusi asju käima lükata. Saturni asend võib sellel nädalal muuta raskeks meeskonnatöö ja grupisuhted. Intiimses sfääris võib tekkida suhe, mis on veidi müstiline ja salapärane.

***KALAD

Kalades liikuv Marss on kvadraadis piirangute ja takistuste sümboli Saturniga. Seega võid tunda, et sul on raske oma energiat väljendada — sa kas pidurdad oma hoo ise maha või takistavad sind mingid välised asjaolud või teised inimesed. Ka võib mõni negatiivne minevikukogemus sind nüüd alateadlikult häirida ja sinu entusiasmi oluliselt vähendada. Samas on Kalades liikuv Veenus sekstiilis Pluutoga — nädal võib elavdada seltsielu või tuua olulise tutvuse.