***AMBUR

Kuuvarjutuse mõju manitseb sind nüüd mitte riskima — võid sellel nädalal olla äärmiselt uljas meeleolus, mistõttu võid võtta ette asju, mida hiljem kahetsed. Ning nädala esimeses pooles mõjub veel ka Marsi-Saturni kvadraat, mis loobib sulle kaikaid kodaratesse — aga seda vaid juhul, kui oled ette võtnud midagi liiga ebareaalset või oled lihtsalt kiirustav ja hooletu. Kuid nädal sobib tõsiseks süvenemiseks, poolikute tööde lõpetamiseks ning vigade paranduseks.

***KALJUKITS

Nädala esimeses pooles annab veel tunda Marsi ja Saturni kvadraat, mis paneb sind oma võimeid ja võimalusi alahindama — seda eriti just vaimses plaanis, ideede ja arvamuste tasandil. Kuuvarjutuse mõju puudutab sinu puhul eelkõige kõike pere, kodu ja majapidamisega seonduvat — nüüd oleks kasulik oma koduses majapidamises üks korralik suurpuhastus ette võtta. Peresuhetes tuleks hoiduda emotsionaalsest ülereageerimisest.

***VEEVALAJA

Nüüd tuleks muudatuste tegemisega olla ettevaatlik — võimalik, et see info, mille tõttu sa oled otsustanud idagi muuta, ei vasta tõele. Või lihtsalt teed mõne muu valearvestuse. Nädal sobib kõigeks, mis seotud kunsti, müstika ja salapärasusega. Väga praktilised ja kainet loogikat vajavad ettevõtmised võivad aga ebaõnnestuda. Romantilises plaanis on võimalused igati head, eriti reedel ja laupäeval.

***KALAD

Marss teeb 7. oktoobril täpse opositsiooni Neptuuniga. Mõju on tunda juba sellel nädalal, eriti nädala teises pooles. See aspekt võib esile tuua sulle tüüpilised omadused — eriti just su iseloomu problemaatilisemad küljed. Samuti võib aspekt muuta keeruliseks sinu suhted oma partneritega — nii intiimses kui ametlikus liinis. Ka võid teha valearvestuse või muutuda tundlikuks ravimite või mõnuainete suhtes.