AMBUR

Esmaspäeval, teisipäeval ja kolmapäeval kipud liialdama ning oma võimeid ja võimalusi üle hindama. Sul on tunne, et midagi halba ei saa juhtuda ja seetõttu võid võtta ebamõistlikke riske. Need päevad võivad viia sind valele teele, valede otsuste ja hooletute tegudeni.
Nädala teisel poolel hoia oma mainet, ära tee midagi sellist, mida võidakse valesti tõlgendada ja sinu vastu ära kasutada. Ole nii kirjas kui kõnes konkreetne ja selge, ära anna võimalust selleks, et keegi väänab või „tõlgendab“ sinu sõnu. Kui sul on tööl pingeline olukord ja su õlul suur vastutus, siis ole eriti hoolikas ja täpne — väiksemgi viga su tegevuses võidakse panna suure kella külge. Ka liikluses ole piinlikult tähelepanelik — trahvi saamise suurenenud tõenäosus.

KALJUKITS

Algaval nädalal tasuks olla ettevaatlik olukordades, kus sul puudub asjast selge ülevaade. See, mida sa ei näe ega kuule, võib sulle sekeldusi kaasa tuua. Võimalikud on nii asjade-esemete kaotamised kui ka salasepitsused ja intriigid. Samuti võib sinuni jõuda infot, mis viib sind eksiteele. Eriti just nädala teises pooles võid vastu võtta otsuse, mis on sulle kahjulik või mis kahjustab mingil viisil su mainet. Samuti tasuks olla ettevaatlik liikluses ja reisidel — oht ära eksida või siis eksida mingite reeglite vastu, mis võib lõppeda trahvide või muude ebameeldivustega.
Seevastu romantilises liinis on su võimalused üsna head — reedel ja laupäeval võid siiski lasta end pimestada meelitustest ja komplimentidest, mis vähendavad su valvsust.

VEEVALAJA

Esmaspäeval, teisipäeval ja kolmapäeval kohtad oma teel inimesi, kes on sinu jaoks justkui peeglid — pigem siiski kõverpeeglid. Sinu ja teiste vahel on palju moonutusi, mis viivad arusaamatuste ja segadusteni. Samas — kui kohtud õige inimesega, võid tunda temaga äärmist ühtesulamise ja müstilise ühtsuse tunnet. Seega tuleb neid, kellega suhtled, hoolikalt valida.
Alates neljapäevast muutuvad keeruliseks raha- ja omandisuhted — eriti kui neisse on kaasatud ka teised inimesed (ühisomand, jagatud varad ja vahendid jne.) Rahaasjad võivad kaasa tuua arusaamatusi või isegi otsest pettust ja intriige. Keegi võib püüda sul nahka üle kõrvade tõmmata. Kindlasti ei soovita osta kasutatud kalleid asju, mis võivad olla varjatud ja peidetud veaga.

KALAD

Juhul, kui sul on mingeid saladusi, mida sa kiivalt teiste eest varjad, võivad need nüüd avalikuks tulla. See on siiski väheusutav — pigem sa ise tunnistad endale seda, mida ehk oled endagi eest salanud. Halval juhul on võimalikud intriigid või reetmisele sarnased olukorrad.
Ka füüsilises plaanis võid olla ülitundlik ning väiksemgi ebameeldiv aisting kehas tundub sulle kohe haigusena. Võimendad üles oma negatiivsed tunded ja jätad tähelepanuta positiivsed.
Kuid positiivsel juhul koged sellel nädalal võimast inspiratsioonilainet ning hakkad oma probleeme uue nurga alt nägema. Märkad rohkem sulle olulisi sümboleid ning võid enda jaoks avastada nii mõnegi märgi.