***AMBUR

Võib juhtuda, et teed midagi ebatavalist või ületad mingeid üldtunnustatud piire, mille tagajärjel tekitad oma plaanidele vastuseisu. Kollektiivses rühmatöös võid välja käia ideid, mis tunduvad teistele veidrad või harjumatud. Kuid jätkuvalt on heas seisus kõik, mis seondub sinu karjääri ja ühiskondliku tegevusega. Võid kohtuda kellegiga, kes aitab sul luua kasulikke sidemeid oluliste isikutega.

***KALJUKITS

Nädala esimeses pooles võib sind tabada ootamatu kriitika — samas püüa ka ise olla sallivam teiste inimeste erinevuste suhtes. Nädal tervikuna soosib sellist meeskonnatööd, kus tuleb olla loominguline ja kasutada oma fantaasiat. Sotsiaalses-ühiskondlikus liinis hoia selget ja konkreetset joont, ära jäta võimalust sinu sõnu ja tegusid mitmeti tõlgendada. Jätkuvalt on heas seisus kõik eksootika, võõrapärasuse ja õpingutega seonduv.

***VEEVALAJA

Jätkuvalt peaksid vältima liiga suurt vaimset pinget. Samuti kipuvad su mõttekäigud olema liiga keerulised — sa keskendud rohkem probleemidele kui lahendustele. Ka võid kellegiga kergesti vaidlusse sattuda või lausa tülli pöörata ja seda just seoses mingi maailmavaatelise küsimusega. Kuid nädal on väga soodne suuremate muudatuste tegemiseks, samuti selleks, et muuta oma imidžit veidi salapärasemaks.

***KALAD

Sinu jaoks on oluline Päikese ja Neptuuni trigoon (täpne seis laupäeval). See aspekt toob välja sinu iseloomu parimad küljed, nagu seda on kaastundlikkus, hoolivus, sensitiivsus ja fantaasiarohkus. Päike on Skorpionis, mis Kalade jaoks on vaimse avardumise, õppimise ja eksootika solaarmärk. Parim nädal tegelemaks kunsti ja loomingu erinevate vormidega. Veenuse ja Marsi ühendus sinu suhete märgis (Neitsis) lubab romantilises plaanis kirglikke hetki.