***AMBUR

Kunagi omandatud teadmised ja kogemused võivad sulle nüüd eriti olulised tunduda. Aga siin on oht, et sa tähtsustad teadmisi ja kuivi fakte üle ning alahindad intuitsiooni ja oma sisemist häält. Nendel päevadel võid sa kergesti sattuda „kainuse lõksu”, loogika orjusesse. Mida ikka targas raamatus kirjas ei ole, seda ei saa olemas olla! Nädala lõpus ole nii joovastavate jookide kui ka ravimitega tagasihoidlik — su organism võib olla ülitundlik.

***KALJUKITS

Päikese laupäevane (mõju läbi nädala) kvadraat Kaljukitse valitseja Saturniga võib aktiviseerida sinu iseloomu problemaatilisemaid külgi. Võid tunda end kammitsetuna ning hoida end tagasi seal, kus võiksid lihtalt olla ja elu nautida. Eriti ebamugavalt tunned end siis, kui oled ajapuuduses ja pead kiirustades olulisi otsuseid vastu võtma. Seega varu endale piisavalt aega ning ära seo end asjadega, mis pole tingimata vajalikud.

***VEEVALAJA

Sellel nädalal on olulised kõik üks-ühele suhted. Olgu selleks siis intiimne partnerlus või ärilised kohtumised ja kokkulepped. Ja siin mõjuvad korraga kaks vastandlikku jõudu — üks jõud loob võimalusi ja paneb fantaasia pöörase kiirusega tööle, teine jõud aga pidurdab maha ja paneb oma võimetes kahtlema. Reedel, laupäeval ja pühapäeval tuleks uusi tutvusi võimaluse korral vältida.

***KALAD

Töö ja tervisega seonduv on endiselt fookuses. Sa pead selles valdkonnas leidma nüüd tasakaalu muutuste ja konservatiivse joone vahel. Sul võib tekkida kiusatus katsetada millegi uue ja põnevaga, ent siis võid avastada, et midagi ikka ei klapi — oled komistanud kas vale info otsa või pead kellegi survel oma plaanidest loobuma. Reedel, laupäeval ja pühapäeval peaksid Marsi-Neptuuni kvinkunksi tõttu hoidma tervist ja end mitte ära kurnama.