***AMBUR
Kuigi Suure Risti nädal on ideaalne aeg oma elu ümbervaatamiseks ja põhjapanevate muudatuste tegemiseks, tuleks sul selles osas ettevaatlik olla — nimelt võid sülitada vanasse kaevu ennem, kui uus on valmis vaadatud. Sinu probleemiks võib nüüd olla ülemäärane tormakus ja kiirustamine ning ka hulljulgete riskide võtmine. Sa oled valmis pea ees hüppama vette tundmatus kohas, looma kahtlase väärtusega suhteid jne.

***KALJUKITS
Ka Kaljukits kogeb sellel nädalal täpse Suure Risti mõjusid — Kaljukitses liikuv Pluuto moodustab selle Uraani, Jupiteri ja Marsiga. Niisiis püüa neid harukordseid energiad kasutada selleks, et „lüüa plats puhtaks“ — loobu kõigest sellest, mis sinu elus enam ei toimi. Või võta lihtsalt ajutine „puhkus“ asjadest, mis sind koormavad ja millega tegeled vaid kohustundest.
NB! Erilist ettevaatust nii liikluses kui ka mujal, kus võib õnnetus juhtuda. Ettevaatust ka õhtustel tänavatel ja kokkupuutumisel loomadega!

***VEEVALAJA
Täpne Suur Rist puudutab tugevalt ka Veevalajaid — Uraan-Jupiter-Marss-Pluuto. Seega peaaegu samad sõnad, mis kõigile teistele Suures Ristis osalejatele — kasuta seda erakordselt jõulist ja transformeerivat energiat selleks, et muuda seda, mis kõige rohkem muutmist vajab. Eelkõige ole enda vastu aus ja vaata oma probleemidele ja kompleksidele ausalt otsa — kui oma probleeme eitad, hakkab see kõik varem või hiljem su hinge painama. Eelkõige ongi nüüd parim võimalus puhastada oma hinge ja mõttemaailma.

***KALAD
Ideaalne nädal selleks, et vaadata oma elu kriitilise pilguga üle — loobu kõigest sellest, mida sa tegelikult enam ei vaja. Võid nüüd avastada, et omad paljusid asju ja suhteid vaid sellepärast, et nii on kombeks ja et kõik teevad nii. Aga just praegu on õige aeg selleks, et saada aru, millised on sinu tegelikud soovid ja vajadused. Samas ära hakka rabistama ega midagi kiirustades muutma, vaid mõtle kõik korralikult läbi. NB! Ülimat ettevaatust liikluses ning kokkupuutumisel loomade ja pättidega!