***AMBUR

Päikese ja Jupiteri ühendus paneb sind oma võimeid ja võimalusi üle hindama. Samas on see suurepärane aspekt kõigeks, mis seondub reisimise, välismaa ja kõige kodukauge ja eksootilisega. Samas võid nendes teemades ka kergesti üle pingutada ja võtta ette midagi liiga riskantset. Ka tuleks sul olla ettevaatlik kiirustades tehtud muudatuste suhtes — hiljem võid astutud sammu kahetseda.

***KALJUKITS

Kui oled puhkusel, võib nädal kujuneda põnevaks ja ettearvamatuks just suhete osas. Keegi võib üllatada või ehmatada, aga see mõjub sulle pigem kui ergutav süst, mis annab sulle uue käivitava impulsi. Kui aga oled tööl ja sul on aktiivseid konkurente, siis võib nende tegevus hoogustuda. Laiemas plaanis võivad kõik üks-ühele suhted kaasa tuua olukordi, mis on sinu jaoks ootamatud või siis lihtsalt arusaamatud.

***VEEVALAJA

Reedene Merkuuri ja Uraani kvadraat muudab eriti nädala teise poole sinu jaoks kas siis huvitavaks ja põnevaks, või siis närviliseks ja rahutuks. Kui pead tegema rutiinset tööd, siis tunned end tõeliselt sandisti — sul on raske keskenduda, hinges on tülpimus ja seetõttu võid kergesti praaki toota. Kui aga saad vabalt ringi seigelda, võib nädal kujuneda vägagi eriliseks ja inspireerivaks!

***KALAD

Igati mõnus nädal neile, kes parajasti puhkusel või saavad lihtsalt kergemini läbi ajada. Kui pead rutiinset tööd tegema, tunned end kui räim tomatis või kilu karbis. Nädal soosibki kõikvõimalikke naudinguid ja lõbusat seltsielu, samuti romantilisi suhteid. Nädal võib tuua nii erootilisi kulminatsioone kui ka sügavalt hingelisi äratundmisi, oma hingesugulase leidmist.

Vältima peaksid liigsete riskide võtmist ja liiguljast tegutsemist puuduliku informatsiooni põhjal.