KALJUKITS
Tunned end üsna hästi, kui saad rahulikult ja kiirustamata oma asjadega tegeleda. Kiirustamine ja eriti olukord, kus sul pole piisavalt palju personaalset ruumi, ajab sind närvi. Pealesunnituid suhtlemine muudab sind morniks, süngeks ja isegi küüniliseks. Samas — valitud ja sulle sobivas seltskonnas tunned end suurepäraselt — aga kõik peab siiski minema nii, nagu algselt planeerisid. Igasugused järsud muutused plaanides ja olukordades häirivad sind ülemäära palju. Nädala väljakutseks ongi spontaansuse ja mängulisuse õppimine — usalda elu loomulikku kulgu ja ära planeeri igat oma eluhetke — sellega sa tapad palju väikseid rõõmusädemeid!

VEEVALAJA
Võimalik, et oled algaval nädalal tugevalt mineviku küljes kinni — sulle kunagi osakssaanud pettumused ja hirmud võivad jälle korraks pinnale tõusta. Kuid vanad hirmud ja kompleksid näitavad nüüd end vaid selleks, et saaksid neile julgelt otsa vaadata ja siis — hüvasti igaveseks! Põhiline on see, et sa pead olema enda vastu aus ja kõik probleemid enda jaoks selgelt teadvustama. Alles siis saad neist lahti lasta. Nii et julge oma kompleksidele ausalt ja hirmuta otsa vaadata! Nädal ei sobi keerulise tehnika soetamiseks ega laenutamiseks. Arvutid, sidevahendid ja andmekandjad võivad ebameeldivalt üllatada, mistõttu peaksid seisma hea selle eest, et info kaotsi ei läheks.

KALAD
Laupäevane Marsi ja Neptuuni sekstiil mõjub terve nädala jooksul. See aspekt lubab sul oma peeneid sisemisi Neptuuni vibratsioone konkreetselt ja selgelt väljendada — suudad end teistele rohkem mõistetavaks teha, tuues välja oma tegelikud soovid, ideaalid ja unistused. Neptuun Kalades sümboliseerib sind ennast ja Sõnnis liikuv Marss su mõtete ja kujutluste jõudu, mis paneb asjad liikuma. Sul tekib nüüd palju uusi ideid, mis muudab sind ka füüsilises plaanis liikuvamaks. Protsess ise tundub nüüd tähtsam kui lõpptulemus. Asjade esemete ja materiaalsete huvide maailm annab teed uutele mõtetele, uudishimule ja huvitatusele.