KALJUKITS
Algaval nädalal võib juhtuda asju, mis sind üllatavad või lausa šokeerivad. Võimalik, et pead käigupealt oma plaanid ümber tegema. Eriti ebastabiilses seisus on sinu sotsiaalne ja ühiskondlik positsioon. Seega ürita olla tasemel ning hoia oma mainet — keegi võib sind provotseerida ja sa teedki käigu, mida hiljem kahetsed. Sest su konkurendid on aktiivsed ning kasutavad sinu möödalaskmisi kindlasti enda huvides ära. Eriti ettevaatlik ole tulevikku puudutavates otsustes — sa pilk ei pruugi tuleviku suhtes selge olla ning sa näed asju vales valguses. Samas — kui oled juba pikemat aega mingit suuremat muudatust planeerinud, siis nüüd on õige hetk see muudatus ära teha.

VEEVALAJA
Tugevad Uraani aspektid äratavad sinus ellu mässaja ja revolutsionääri — sa teed kõike täpselt nii, nagu ise heaks arvad ega hooli põrmugi mingist ühiskondlikust arvamusest või kirjutamata seadustest. Su mõtted on julged ja lennukad, isegi pöörased — ja see pole sugugi paha kui on vaja välja murda surnud punktist. Samas võib see lennukus näiteks liikluses liiga suureks kiiruseks ja riskijulguseks paisuda, mis võib põhjustada ohtlikke olukordi. See kõik kehtib eriti juhul, kui sul elus on hetkel palju rutiini ja tööd. Seevastu kui saad nautida oma vabadust ja sul on võimalus tegeleda meeldivate asjadega, koged suurt elevust ja vaimustatust. Aeg soosibki kõike eksootilist ja ekstravagantset, uute ja eriliste asjadega katsetamist. Õige aeg ka eksootilise reisi alustamiseks — sel juhul aga oleks vaja kindlasti teha korralik reisikindlustus!

KALAD
Veenus liigub Kaaludes, mis on Kalade jaoks 8. solaarmaja (jõulised tunded, muutus ühinemise teel, seks kui hinge ja keha jagamise kogemus, transformatsioon, puhastumine, uuestisünd) ning teeb korraga pingeaspekte nii Uraani kui Pluutoga. Selline seis muudab nii suhted kui ka seltskondlikud hetked sügavamaks, tähendusrikkamaks ning ka võimalikke muutusi ja transformatsioone kaasa toovaks. Samas on õhus ka ootamatused, veidrad suhted või kummalised kohtumised. Veenuse sümboliseerib alati ka sinu enda naiselikkust ja sarmi — nüüd muutub see rafineeritumaks, salapärasemaks ja müstilisemaks. Sinus on nüüd rohkem sügavust, intensiivust ja kirge, mistõttu võid kergemini sattuda ka sarnase iseloomuga suhtesse. Kõige selle juures vajad sa ka rohkem hingamisruumi ja vabadust.