AMBUR
Planeetide seis võib kaasa tuua olukorra, kus su maine või reputatsioon saab mingil viisil kahjustada. Võid sattuda valel ajal valesse kohta ja tulemuseks on ebameeldiv avalik tähelepanu. Samas, kui oled just tähelepanu püüdmise peal väljas ja tahad näiteks reklaami huvides väikest sensatsiooni, aitab tähtede seis sellele tublisti kaasa. Samas on oht, et vaatamata kõigele saadakse sinu eesmärkidest ja pingutustest valesti aru. Sind võidakse süüdistada teiste kulul edu saavutamises või mingites ebaausates võtetes.

KALJUKITS
Kas klaas on pooltühi või pooltäis? Seega saab iga asja vaadata nii positiivsest kui negatiivsest vaatenurgast. Seega säilita ikka positiivne ellusuhtumine ja ära lase pessimismil enda üle võimust võtta. Nädala esimeses pooles võib mõni suhe võtta sinu jaoks keerulise või lihtsalt arusaamatu pöörde. Seega pole siduvate lepingute ja kokkulepete sõlmimine soovitav. Romantilises plaanis ei suuda sa end kuigi vabalt tunda, mis segab suhet täiel määral nautimast. Probleemiks võib olla ka armukadedus.

VEEVALAJA
Kolmapäeval kell 23.03 jõuab Veenus Veevalajasse ja moodustab neljapäeva öösel kohe ka täpse opositsiooni Lilitiga. Aeg enne seda (esmaspäev, teisipäev ja kolmapäev) nõuab just suhete teemades ausust ja selgust — võimalikud on arusaamatused, möödarääkimised, intriigid ja isegi otsene vale. Nädala teine pool võib tuua seiklusi ja afääre, mis võivad võtta intrigeerivaid või lausa ohtlikke pöördeid. Hoia oma mainet — just suhete osas!

KALAD
Nädala esimesel kolmel päeval võivad sinu suhted mingi rühma, grupi või seltskonnaga olla pingelised. Tunned, et ei saa väljendada enda individuaalsust, vaid pead alluma selle grupi reeglitele. Nädala teises pooles oled kas unistavas või väga erilises meeleolus — näed kõikjal põnevaid seoseid ning näed asju ja inimsuhteid uudsest vaatenurgast. Samas võid hajameelsuse tõttu asju maha unustada või lasta pihta panna.