***AMBUR

Amburis liikuv Veenus moodustab neljapäeval trigooni Jupiteriga ning mõned tunnid hiljem, reede öösel, leiab aset Päikese (liigub samuti Amburis) ja Uraani trigoon. Mõlemad aspektid mõjuvad terve nädala joooksul. Ning laupäeval leiab aset Merkuuri-Uraani trigoon (mõju tugevam nädala teises pooles). Seega soosib nädal nii seltskondliku elu kui ka armuasju — eriti kui suhtes on oluline ka vaimne ja intellektuaalne mõõde. Ka on aeg suurepärane nii eksootilise reisi alustamiseks kui ka eksootika nautimiseks muul moel.

***KALJUKITS

Nädal tervikuna soosib loovust, sisemist nägemist, tegelemist ilu müstiliste aspektidega. Nii Veenuse, Merkuuri kui Päikese harmooniline asend sinu alateadvuse ja hingejõudude märgis (Amburis) annab sulle võimaluse tajuda enda sees olevat sisemist ilu. Aga sa näed seda sisemist ilu ka teistes — märkad inimestes omadusi, mis sind positiivses mõttes üllatavad. Intiimses plaanis oled samuti võimeline tajuma selliseid energiaid, mis annavad suhtele täiesti uue mõõtme.

***VEEVALAJA

Selle nädala vibratsioonid võivad kujuneda viljakaks ja nauditavaks igasuguses meeskonnatöös — sinu ja mingi grupi vahel on palju kasvavat positiivset energiat.

Merkuuri ja Uraani trigoon toob nädala teises pooles esile sinu parimad omadused nagu originaalsus, leidlikkus, sõltumatus ja eelarvamuste puudumine. Nädal sobib suurepäraselt selleks, et leida lahendus mõnele keerulisele probleemile, murda välja rutiinist ja eriti vaimsest seisakust, teha midagi täiesti uutmoodi ja koos uute inimestega.

***KALAD

Ajahetk annab sulle võimaluse haarata initsiatiiv ja juhtimine enda kätte ja seda originaalsel ja uudsel viisil — saad üle surnud punktist ja tunned, kuidas uued energiad sind endaga kaasa haaravad. Nimelt annab Päikese ja Uraani trigoon sulle nüüd vabad käes oma tööalase või ühiskondliku staatuse muutmiseks. Päike liigub Amburis, mis Kalade jaoks on karjääri ja ühiskondliku tegevuse sektor — võid parandada oma seltskondlikku positsiooni ja mainet või saada hea tööpakkumise.