***AMBUR
Päikese ühendus Amburi valitseja Jupiteriga rikastab su sisemaailma, võib avada su intuitsiooni ja tunnetuse väravad. Seega võib uus nädal olla seotud loomingulise kõrghetkega — side sinu teadvuse ja alateadvuse vahel on tavalisest rohkem avatud. Samas valitseb kerge oht, et lased kõrgelennulistel unistustel end kanda ja kaotad praktilistes asjades valvsuse. Ka võid olla laisas ja passiivses meeleolus ning arvata, et kõik õnnestub iseenesest. Meeskonnatöös võib nädal pingeid kaasa tuua.

***KALJUKITS
Hea nädal selleks, et teha kaugemaid tulevikuplaane. Su silm peaks selles osas olema selge ja nägema kõiki vajalikke detaile. Samuti on nüüd soositud igasugune kollektiivne tegevus. Sinu ja mingi rühma või grupi vahel on palju positiivset energiat. Samas võib ühiskondlikul pinnal olla tunda ka kadedust — kergesti võivad tekkida pinged mingite hüvede või eelisõigustega seoses. Ka võivad töised-ühiskondlikud ning isiklikud suhted mitte just kõige paremal moel omavahel seguneda.

***VEEVALAJA
Nädal on tõeliseks kingituseks neile, kel on plaanis midagi suurt ja olulist käima lükata. Aeg soosib kõiki olulisi ühiskondlikke ja tööalaseid ettevõtmisi. Kõik, mida sa nüüd teed, omab või saab omama laia sotsiaalset kõlapinda. Seda enam jälgi, et sa ei satuks avalikkuse tähelepanu alla millegi veidra või kummalisega. Seevastu reisiga alustamine ja ka juriidilised toimingud oleks mõttekas edasi lükata. Armuasjade tasandil võib kasuks tulla eksperimenteerimine.

*KALAD
Uus nädal võib tuua põnevaid mõtteid ja uusi ideid. Sinu ja teiste vahel leiab aset äärmiselt elav ja viljakas mõttevahetus, mille tulemusena võid leida lahenduse mõnele probleemile. Keegi võib sulle rääkida asjust, millest sa pole varem midagi kuulnud või siis aitab keegi sul mõnda vana teemat uues valguses näha. Äärmiselt soodne nädal kõigile vaimse töö tegijatele, samuti neile, kes on reisil või sellega alustavad. Nii võlgu võtmine kui ka laenu andmine pole sellel nädalal soovitavad.