***AMBUR

Seltskonna ja armuplaneet Veenus teeb just Jõululaupäeval täpse sekstiili Amburi valitseja Jupiteriga. Samas on Veenus Skorpionis, mis on Amburi jaoks hingesügavuste, alateadvuse ja saladuste ning müstika solaarmärk. Seega peaks sind pühade ajal tabama tõeline pühadetunne, kus segunevad hingekosutavad suhted ja pühadeaegne veidi müstiline atmosfäär.

***KALJUKITS

Teisipäeval kell 6.48 siseneb Kaljukitse märki Päike — algab astronoomiline talv! Kaljukitsede jaoks on talve algus alati ühtlasi ka uute alguste aeg. Aeg seada uusi sihte ja anda endale lubadusi. Merkuuri asend (mööduv ühendus Pluutoga ja lähenev kvadraat Marsiga) võib aga tuua nädalasse intellektuaalseid pingeid, vaidlusi, lahkarvamusi. Samas on Veenuse asend igati soodne meeskonnatööks ja üldse mõnusaks olemiseks mõnes suuremas grupis.

***VEEVALAJA

Esmaspäevane Merkuuri-Uraani kvadraat võib nädala esimeses pooles luua olukordi, kus pead käituma uutmoodi ehk siis käigupealt mingi uue olukorraga kohanema. Võimalikud on mitmesugused ootamatused ja plaanide muutused. Ettevaatlik peaksid olema avalikes kohtades — varguste ja asjade kaotamise suurenenud tõenäosus. Harmooniline Veenuse asend lubab ühendada meeldivad või kasulikud suhted ühiskondlike tegemistega.

***KALAD

Suurepärane nädal selleks, et ühendada meeldivad seltskondlikud hetked millegi avarama ja sügavamaga. Ilu, armastust ja naudinguid on nüüd võimalik liita näiteks mingi eksootilise või filosoofilise teemaga. Jätkuvalt on oluline see, et sina ja sinu partner oleksid huvitatud samadest asjadest, et teil oleks sarnane maailmavaade. Nädala esimeses pooles võib sinu ja su sõbrannade vahel ette tulla erimeelsusi, vaidlusi, ootamatuid või veidraid sündmusi.