***AMBUR
Veenuse soodsa asendi tõttu oled seltskonnas populaarne tegelane, samuti tõmbad ligi vajalikke ja kasulikke inimesi. Samas võib konkurents ühiskondlikus plaanis olla üsna tugev, mistõttu pead tavalisest rohkem pingutama. Seda aga on sul raske teha, kuna sa pole erilises töötegemise meeleolus. Pigem tegeleksid millegi põnevaga – eriti huvitavad sind hetkel erinevad vandenõuteooriad.
Jätkuvalt on aeg soodne mediteerimiseks ehk siis kontakti saavutamiseks oma kõrgema Minaga.

***KALJUKITS
Aeg on jätkuvalt sinu jaoks igati võimalusterohke. Seega püüa võimalikult palju tegutseda ja ära ürita olla täiuslik, sest seda ei ole keegi. Kui tahad kõike täiuslikult ja perfektselt teha, jääbki see just selle tõttu tegemata. Niisiis võta asju kergemalt ja sa näed, et asjad edenevad palju paremini.
Nädala teises pooles võivad su hinge pugeda mitmesugused kahtlused ja hirmud. Ära lase nendel enda üle võimust võtta, vaid säilita ikka positiivne häälestatus.

***VEEVALAJA
Veenuse asend soosib nii armuasju kui ka meeldivaid seltskondlikke hetki ja inspireerivaid kohtumisi. Sul võib olla ka rohkem juhuslikku õnne, mistõttu võib mõõdukas ja mõistuse piires risk end õigustada.
Nädala teises pooles võid kogeda pinget ja rahutust, mille põhjuseks võib olla mõni kummitama hakanud kinnisidee. Võid muutuda kinniseks ja kahtlustavaks, kuna otsid teiste ütlustest ja tegemistest olematut tagamõtet.

*KALAD
Päikese soodne aspekt Kalade valitseja Neptuuniga toob sulle nädala teises pooles huvitavaid ideid ja loomingulisi lahendusi. Sulle tüüpilised iseloomuomadused võimenduvad eelkõige just positiivses võtmes.
Samas võivad sinu suhted mingis kollektiivis või meeskonnas olla üsna pingelised – eriti just seoses rahaasjadega või siis omandisuhetega. Ka keeruka tehnika ostmist oleks mõttekas vältida. Ka kaugemate tulevikuplaanide tegemine ei ole hetkel hea mõte.