***AMBUR

Sinu vastas olevad jõud ja energiad on tugevad ning võivad sulle kuidagi survet avaldada. Nii nagu ka eelmisel nädalal võidakse sulle esitada mingeid tingimusi või nõudmisi, mis piiravad su vabadust. Samas on aeg väga soodne pikaajalise ja varem läbimõeldud koostöö alustamiseks. Romantilises plaanis on olukord üsna äärmuslik — iha ja viha võivad kergesti kohad vahetada.
Oled kas kirglik või väldid suhet.

***KALJUKITS

Laupäevane Päikese-Saturni vastasseis võib panna sind oma võimeid ja võimalusi alahindama seda eriti nädala teises pooles. Sa arvad, et sa pole piisavalt veenev, et kellelgi soovitud mõju avaldada. Pidurdad end asjata maha — eriti raske on sul just asjade alustamisega. Kui hoog on juba sees, siis erilist probleemi pole. Kuid suhete liinis ja ka romantilises sfääris on võimalused vägagi paljulubavad. Probleemiks võib olla armukadedus.

***VEEVALAJA

Esmaspäeval, teisipäeval ja kolmapäeval tuleks sul lõpetada kõik poolikud tööd — eriti just koduse majapidamisega seoses olevad. Samas just praegu võivad kodused asjad sinus suurt tüdimust esile kutsuda. Nädala teises pooles peaksid keskenduma kõige olulisemale ning ennast mitte killustama. Igapäevatöö tasandil võib tekkida olukord, kus tekivad pinged ja probleemid mingite hüvede ja privileegide pinnalt.

***KALAD

Neptuuni pingeaspektid võivad tekitada sinus väsimuse ja tüdimuse tunde — seda eriti siis, kui pead tegelema väga praktiliste ja kainet loogikat nõudvate asjadega. Samuti võib sul sellel nädala olla tavalisest rohkem tööd ja mitmesuguseid kohustusi, millega pead hakkama saama. Ent seltskondlikus plaanis ja armuasjade liinis võivad tekkida suurepärased võimalused, mis sulle tõeliselt rahuldust pakuvad.