***AMBUR

Sellel nädalal on samuti fookus sinu sotsiaalsel ja ühiskondlikul tegevusel. Neptuuni ähmastav ja piire lahustav mõju võib sind selles liinis segadusse ajada — sa ei suuda aru saada, mis suunas edasi liikuda. Keegi võib sind eksitada või hakkad ise mõnda virvatulukest taga ajama. Kui tegutsed mõnel loomingulisel alal, siis pole hullu midagi. Ent kainet ja loogilist mõtlemist nõudvates tegevustes peaksid nüüd eriti hoolikas olema, et mitte ämbrit kolistada. Intiimses plaanis on palju kirge, millesse on segatud eksootikat.

***KALJUKITS

Nüüd peaksid suurt tähelepanu pöörama oma mõttemustritele — sul on kalduvus pidada enda ideid vähetähtsateks, mistõttu kipud teiste mõtteid ja arvamusi idealiseerima. Teine võimalus on see, et keegi räägib sulle midagi sellist, mis sind segadusse ajab ja õigelt teelt kõrvale juhib. Või kuuled-näed ise midagi, mida sa ei suuda mõista. Seda kõike eelkõige nädala esimeses pooles. Nädala teine pool toob suurema selguse ja arusaamise. Intiimses sfääris on sellel nädalal rohkem sügavust ja kirge.

***VEEVALAJA

Muudatuste tegemine või nende tegemata jätmine on nüüd aktuaalsed teemad. Nädala esises osas võid muuta midagi, mille tagajärjel kujunevad keerulised olukorrad. Samas sobib nädala esimene pool müstilise iseloomuga asjade ostmiseks või valmistamiseks (talismanid, amuletid jne.). Nädala teises pooles võid kogeda võimast inspiratsiooni ning tunda müstilisi tundeid. Muudatustest võib kasu tõusta. Intiimses plaanis võib nädal kujuneda väga tormiliseks ja kirglikuks.

***KALAD

Päikese vastasseis Kalade valitseja Neptuuniga võib esile tuua sinu iseloomu keerukamad ja problemaatilisemad küljed. Sul on raske säilitada loogilist joont, lased end juhtida unistustel ja soovmõtlemisel. Samuti võid olla ülitundlik nii ravimine, alkoholi kui ka isegi mõne toiduaine suhtes. Argises plaanis, seoses igapäevatöö või muude kohustustega, on võimalikud veidrad põimumised — sinu ja kellegi vahel võivad tekkida tunded, mis sellises olukorras tavaliselt ei teki. Kirg võib lõkkele lüüa väga argises olukorras.