***AMBUR

Nädala esimene osa on igati soodne igat laadi suheteks, uuteks põnevateks tutvusteks, lepingute sõlmimiseks jne. Eriti just esmaspäeval ja teisipäeval on just romantilises plaanis võimalikud erutavad arengud. Kuid nädala murelapseks võib olla kõik, mis on seotud saladuste, varjatuse, ebaaususega, intriigidega, arusaamatustega. Kui sul on juhtumisi mõni luukere kapis, siis valva hoolikalt kapi ust!

***KALJUKITS

Saturni ja Neptuuni täpne kvadraat võib sinus tekitada tunde, et kõik justkui väljuks su kontrolli alt. Samuti võid sa tunda end nagu maa ja taeva vahel olevana ning sa ei tea, millises suunas edasi liikuda. Langed kergesti pessimismi ja alahindad oma võimeid ja võimalusi ning näed igas põõsas tonti. Ka meeskonnatöös võivad sellel nädalal kergesti tekkida pinged ja vastuolud. Tehnika ja tehnoloogia võivad streikida.

***VEEVALAJA

Sinu jaoks on oluline Marsi-Uraani kvinkunks, mis kulmineerub pühapäeval, kuid mille mõju on tunda terve nädala jooksul ning aspekti mõju kestab umbes 19. juulini. Nüüd on õige aeg teha kardinaalseid muudatusi oma elus, loobuda kõigest, mis sind su arengus takistab. Samas võid olla äärmiselt mässumeelne ja teha kõike risti vastupidi üldlevinud normidele. Ettevaatust nii liikluses, kõrgustes kui ka ümberkäimisel ohtliku tehnikaga!

***KALAD

Nädala esimeses pooles valitsevad head võimalused tegemaks kodu ja majapidamisega seotud muutusi. Peresuhetes on võimalik leida uus värskus ja uudne lähenemine. Nädal laiemas plaanis võib aga tekitada pingeid seoses maailmavaatega, millessegi uskumise või mitteuskumisega, samuti seoses õpingute, hariduse, teadmiste-oskustega. Ka reisil olles võib tekkida ootamatu ja pingeline olukord.