***AMBUR

Elu praktiline ja materiaalne pool võib sulle nüüd üllatusi valmistada. Asjade-esemete või rahadega võib ette tulla pingelisi või terava konkurentsiga seotud olukordi. Seetõttu ei sobi nädal suuremateks rahalisteks ettevõtmisteks ega ka mitte kalli tehnika hankimiseks. Alternatiiv eelpoolöeldule on olukord, kus sa hakkad kahtlema nendes väärtustes, mis on sulle siiani olulised olnud. Sulle võib hakata tunduma, et oled end ümbritsenud asjadest, mida sa tegelikult ei vaja.

***KALJUKITS

Laupäeval kulmineerub Päikese ja Pluuto ühendus Kaljukitses. See aspekt võib sümboliseerida suurendusklaasi, mis oleks justkui sinu kohale tõstetud — ja kõik muudkui vaatavad sind läbi selle luubi. Seega võid saada nii positiivse kui negatiivse tähelepanu osaliseks. Samas ei pruugi midagi sellist olla — sel juhul väljendub see aspekt sisemisel, hinge ja enesetunnetuse tasandil. Võid nii rõõmu kui kurbust tajuda tavaliselt palju intensiivsemalt.

***VEEVALAJA

Kas sa oled enda vastu aus? Kas julged silma vaadata ka ebameeldivale tõele või peidad sel juhul pea jaanalinnu kombel liiva alla? Päikese ja Pluuto ühendus toob nüüd välja need sinu omadused, mida sa endale tunnistada ei taha. Seega on käes hetk, kus probleemist vabanemiseks tuleb sellele ausalt ja julgelt silma vaadata. Ja kui sa koged survet, mõjutamist ja ülitugevat konkurentsi, siis on see kõik selleks, et sind „üles äratada“, et näidata su Egole sinu tegelikku olukorda.

***KALAD

Marsi-Neptuuni ühendus Kalades mõjub veel ka selle nädala jooksul. Seega oled omas elemendis — võimenduda võivad nii sinu positiivsed kui ka negatiivsed Kalalikud omadused. Kindlasti ei tohiks sa end nüüd liiga ära väsitada, kuna oled ülitundlik nii keskkonnamõjude kui ka söögi-joogi tasandil. Nädal soosib suuremate muudatuste tegemist või mingi radikaalse läbimurde sooritamist. Seda aga vaid juhul, kui oled teinud korralikke ettevalmistusi. Juhuslik ja pimesi tegutsemine võib kindlasti probleeme kaasa tuua.