***AMBUR

Nädal võib panna sind pööraseid plaane tegema, mille tagajärjel võid end siduda mingi afääri või muu kahtlase ettevõtmisega. Ja kuna sa oled kiire edu peal väljas, tahad sa kõike saada kohe ja kiiresti. Mistõttu võtad hulljulgeid riske ja paned kõik oma võidulootused ühele kaardile. Võimalik, et lased end mingil rühmal või seltskonnal end selles osas mõjutada. Või vastupidi — tõmbad mingi rühma oma pöörastesse ettevõtmistesse kaasa. Teisel tasandil võidakse sulle eriti raha- ja äriasjade teemas kuidagi „sisse sõita” ja sind selles osas survestada või mingeid tingimusi ja nõudmisi esitada. Ning kui oled mängusõltlane, siis hoia mängupõrgutest heaga eemale — sinna minek võib lõppeda tõelise põrguga!

***KALJUKITS

Kui sul on rivaale ja niisama kadestajaid, siis nüüd panevad nad kõik oma oskused mängu, et sulle kaikaid kodaratesse loopida. Pead olema valmis ausalt ja resoluutselt võimalikule rünnakule vastama. Samas ära lase end provotseerida ja ära usu mingeid „superpakkumisi”, mida sulle võidakse teha.

Kuid valitsev seis võib väljenduda ka teisiti — võtad ise oma konkurentide suhtes kasutusele äärmiselt jõulise taktika ja lased käiku oma raskerelvad. Sinus võib maad võtta ülim auahnus ja soov oma oponentidele tagatulesid näidata. Nii või teisiti on nädalas tunda tugevat võitlusmomenti — nii sinu suhtes kui ka sinu enda poolt. Positiivsel juhul annab nädal sulle võimaluse tööalaseks või ühiskondlikuks läbimurdeks, negatiivsel juhul pead oma plaanid ja kavad kõik ringi tegema.


***VEEVALAJA

Veevalaja valitseja — Uraan — on sellel nädalal vägagi revolutsioonilises positsioonis. Neljapäevane Päikese — Uraani vastasseis ning laupäevane Saturni ja Uraani kvinkunks muudavad nädala vibratsioonid äärmiselt rahutuks ja ettearvamatuks. Seda eriti juhul, kui su elu on viimasel ajal sumbunud rutiini ja sa oled vajalike muudatuste tegemist pidevalt edasi lükanud. Sest nüüd võib tekkida olukord, kus neid muudatusi pole võimalik enam edasi lükata — kujunevad olukorrad panevad sind sundseisu, kus pead midagi kas reaalselt ja kiiresti muutma või muutma lihtsalt oma suhtumist ja hoiakuid millegi või kellegi suhtes. Nädala võnked võivad tekitada tunde, et Aeg oleks justkui topeltkiirusega voolama hakanud ja sa pead selles kihutavas ajas langetama õigeid otsuseid.

***KALAD

Kõik see, mis juba mõnda aega on olnud ebarahuldav või lihtsalt oma aja ära elanud, võib nüüd eriti selgelt ja jõuliselt endast märku anda. Kui oled lihtsalt puhtalt turvatundest hoidnud oma elu liikumatuna ja säilitanud konservatiivset joont, siis nüüd võivad paljud olukorrad kujuneda selliseks, et pead oma elumaastikel muutusi tegema. Samas, kui sa oled muutusi juba pikalt ette planeerinud, siis annab nädal sulle ideaalse võimaluse selle otsustava sammu tegemiseks. Praktilisel tasandil võib sellel nädalal esineda probleeme tehnikaga, mis võib üles ütelda või streikida. Aga võid ka ise asju lõhkuda, maha pillata jne. Seda eriti siis, kui sisepinged sinus liiga suureks paisuvad.