***AMBUR

Amburi valitseja — Jupiter — on ühenduses armastuse ja ilu sümboli Veenusega! Täpne ühendus on kolmapäeval, aga mõju läbib tervet nädalat. Niisiis ole valmis kogema seda, mida sa tõeliselt naudid ja mis sulle rõõmu valmistab. Samas oled sa tõsise ja rutiinse töö jaoks üsna laisk ja püüad oma kohutusi teiste kaela veeretada. Nädal sobib ideaalselt ka eksootilise reisi alustamiseks, samuti filmi- ja lugemiselamusteks.

***KALJUKITS

Algaval nädalal võid saada kasu ühisomandist, jagatud vahenditest. Igati õige nädal tegelemaks näiteks aktsiatega, pangaga suhtlemiseks jne. Ka kinnisvaratehingud on heas seisus. Kuigi sa oled armuhetkedes üsna konservatiivne, võivad mitmesugused fantaasiamängud sulle nüüd pinget pakkuda. Seevastu kõik üks-ühele suhted võivad eriti nädala teises pooles pingestuda — tugevneb ka konkurents.

***VEEVALAJA

Nädal võib tuua suurt rõõmu ja õnnestumisi just suhete liinis. Kõik üks-ühele suhted on kasulikud nii sulle kui ka su partnerile. Kui tutvud uue inimesega, saab see suhe olema suure tõenäosusega kas romantiline (kui partner on teisest soost) või siis lihtsalt väga mõnus, humoorikas ja uusi võimalusi loov, olles ühtlasi ka vaimselt arendav (samast soost tuttava puhul).

***KALAD

Eesootavad päevad sobivad kenasti selleks, et muuta mugavamaks oma igapäevatöö, argirutiin kõige laiemas plaanis üldiselt. Laiemas plaanis suudad nüüd nautida kõiki pisiasju ja detaile. Siiski ei ole sa suuremat asi tööloom, vaid pigem mõtled oma tööst tavalisest helgemates toonides. Tervise osas on seis samuti väga soodne, kuid sul on hetkel oht end liialt hellitada — eriti maitsvate roogade ja peente napsidega.