***LÕVI

Algaval nädalal oleks mõttekas pöörata rohkem tähelepanu ja energiat kõigele kodu, majapidamise ja perega seonduvale. Kodustes suhetes tuleks olla eriti taktitundeline ja viisakas ning mitte enda soove pereliikmetele või lähedastele peale suruda. Samas võiksid oma koduses majapidamises ette võtta energiamahuka töö. Palgatööga seoses võib ette tulla palju kummalist ja ootamatut. Hea aeg tööga seotud muudatuste tegemiseks.

***NEITSI

Romantilises plaanis võib nädal kujuneda vägagi põnevaks, ettearvamatuks, seiklusrohkeks. Mida noorem ja liikuvam oled, seda suurema tõenäosusega satud ehk mõnda peadpööritavasse seiklusse. Samas võib suhetes olla ka palju armukadedust, süüdistusi, manipuleerimist. On tunda konflikti soovi vahel kedagi armastada ja olla seotud ning soovi vahel olla vaba ja sõltumatu. Hoiduma peaksid vaidlustest ning liikudes-liikluses maksimaalset tähelepanu!

***KAALUD

Nädala märksõnaks võiks olla kas millegi saamine või millestki ilmajäämine. Palju pingeid sünnib kas siis mingite privileegide ja hüvede või siis ostu-müügi pinnalt. Või siis millegi kasutamise, millegi omamise või mitteomamise pinnalt. Teisel tasandil on eriti nädala teises
pooles palju selliseid suhteid, mis on tavatud, ettearvamatud või toovad kaudselt kaasa ootamatusi ja ebaloogilisi arenguid.

***SKORPION

Skorpionis liikuv Marss on kvadraadis Päikesega – seega võid olla üsna sõjakas meeleolus ning üritada sisse murda lahtisest uksest. Või tunned end kellegi poolt ohustatuna ja siis võid kergesti minna kaitsest üle rünnakule. Samas on Marss ka sekstiilis Pluutoga, mis lubab sul
kergesti läbi viia vajalikke muudatusi, teha vigade parandust jne. Igatahes on nädal eriti soodne igasuguseks aktiivseks tegevuseks. Veenuse asend soosib sõprust, mitte niivõrd armastust.