Jäär: kirglikkus
Kellele ei meeldiks Jäär? Selle tähtkuju esindaja on väga iseseisev ja impulsiivne, kulgedes seiklusest seiklusesse. Temaga ei hakka kunagi igav! Peale selle on Jäär ütlemata atraktiivse välimusega. Seega ära stressa, kui oled temasse kiindunud. Arvatavasti pole sa ainus.

Sõnn: edukus
Sõnn teab, mida tahab, ja teeb selle nimel kõik. Tavaliselt saadab teda edu, seda ka materiaalses mõttes. Kuid Sõnn ei hoia teenitud summasid vaid endale — ta armastab poputada enda lähedasi ning külvab neid tihti kingitustega üle.

Kaksikud: teadmised
Kaksikute esindaja lausa pakatab tarkusest ja teadmisest. Näib, nagu ta ongi üks n-ö vana hing, kes vaid otsib kaaslasi, kellega enda elutarkust jagada. Kuid seejuures pole ta eriline moraalilugeja. Seega peaksid olema tänulik, kui teie eluteed ristuvad.

Vähk: spontaansus
Kuigi üldiselt peetakse Vähki rahumeelseks kulgejaks, on temas peidus paljudele tundmatu pool. Kui sa ihkad põnevat elu ega taha enda päevi igavalt õhtusse saata, siis on Vähk sulle ideaalne kaaslane.

Lõvi: sarmikus
Lõvi on šarmantne ja temaga baaris kokku sattudes võid olla enam kui kindel, et lõpetad õhtu tema juures. Selle tähtkuju esindajast lausa kiirgab soojust ja energilisust ning just nõnda tõmbabki ta austajaid ligi.

Neitsi: intelligentsus
Otsid intellektuaalset väljakutset? Leia endale Neitsist partner. Ta on ääratult tark ja edukas, võttes vastu kõikvõimalikud väljakutsed. Seda ka magamistoas, muide.

Kaalud: empaatilisus
Sa ihaldad inimest, kes mõistaks sind süvitsi? Selleks sobib kõige paremini Kaalud. Ta on ääretult empaatiline ja seega teab pea alati, kuidas end tunned. Temaga suheldes sa ei pea kunagi varjama enda ehtsaid emotsioone ja mõtteid.

Skorpion: müstilisus
Oled sa kunagi kohtunud müstilise Skorpioniga? Temaga koos olles pole sa kunagi lõplikult kindel, mida ta mõtleb või järgmisena teeb. Kui sulle meeldib tõeliselt kirglik suhe, siis on Skorpion sulle kui mõeldud. Temas on peidus mingid tumedamad jõud, mis sind vägisi tema poole tõmbavad.

Ambur: headus
Amburist õhkub soojust ja ta on loomult armastaja. Tasub aga meelde jätta, et talle meeldib jagada seda paljudega. Seega ära solvu, kui sa pole ainus, kes tal mõtteis mõlgub.

Kaljukits: rahu
Olgem ausad, rahulik ja vaikne mees on seksikas. Kaljukitsele võib alati loota ja ta ei tagane enda põhimõtetest. Kuigi temale on alguses väga keeruline ligi pääseda, siis tänad õnne, kui oled osutunud Kaljukitse väljavalituks.

Veevalaja: veiderdaja
Selle tähtkuju esindaja atraktiivsus ei seisne seksikuses või klassikalises ilus. Pigem vastupidi. Veevalaja on kõige seksikam siis, kui ta on n-ö omas elemendis. Ta näeb elu täiesti teistmoodi kui tavaline inimene, seega ole valmis teda kuulama ja tema mõtisklusele kaasa rääkima.

Kalad: paindlikkus
Kalade esindaja suudab reageerida olukorrale. Ta on ääretult emotsionaalne, kui see on vajalik, või nagu vana rahu ise. Kui ta tunnetab aga ohtu, hoia Kaladest eemale. Sellisel juhul võib muidu nii omas maailmas elav tähemärk muutuda ähvardavaks.

Allikas: Your Tango