Hirv (24. detsember — 20. jaanuar)

Hirv on see, kes püüdleb ideaalide poole. Enne, kui alustad uusi projekte, võiksid temalt abi küsida. Ta annab sulle alati oma nägemuse ning teeb seda konstruktiivselt. Ta on kõiges põhjalik, omab head kannatust ja suurt tahtejõudu. Kui teised tahavad alla anda, siis tema võitleb edasi. Hirve kaubamärgiks on raske töö, ausus ja terviklikkus.

Kass (21. jaanuar — 17. veebruar)

Kassi suurimaks kingituseks on tema kuues meel. Ta oskab hästi vaielda, näeb asjade tõelist olemust ja ka peidetud tõde. Tema nägemus asjadest on sageli ebatraditsiooniline ja ta tänu sellele rikastab ta teisi omanäoliste mõtete ja arvamustega. Ta on sõbralik ning armastusväärne, tema süda on headust täis. Kass on ka väga loominguline ja vajab alati võimalust end kunstiliselt väljendada.

Madu (18. veebruar — 17. märts)

Maod näevad alati rahulikud ja lõõgastunud välja, kuid sageli on pealmine pilt petlik. Madu on uudishimulik, ta oskab ja julgeb alati küsida ja avastada. Tänu sellele on tema maailmapilt ka rikkalik ja kirju. Ta on veenev ning kirglik, oma eesmärkide nimel on ta valmis ka üle laipade käima. Maod armastavad spontaansust ning on ka käitumiselt üsna ettearvamatud.

Rebane (18. märts — 14. aprill)

Rebane on uskumatult tark ja teab, kuidas endale seksikuse ja huumoriga poolehoidjaid võita. Ta on alati ideid täis, elujõudu ja valmis sinuga luurele minema. Tema suurimaks oskuseks on lugude rääkimine ja kuulajates huvi tekitamine. Oma pehmet poolt ta võõrastele ja juhututtavatele ei näita. Ta on võimas ja tugev ning sõber kogu eluks.

Sõnn (15. aprill — 12. mai)

Tugev, armastav, stabiilne, turvaline — need on neli kõige tugevamat omadust, mis igat Sõnni kaunistavad. Tema poole tasub pöörduda, kui on vaja hingeabi — ta kuulab ära ja annab nõu. Samuti tunneb ta kaugelt ära valetajad ja need, kes halba tahavad. Sõnnid on ka väga kangekaelsed. Neil on hea stiilitaju ja maitsemeel. Kui su sõber on Sõnn, siis ole õnnelik — teda võid elu lõpuni usaldada!

Merihobu (13. mai— 9. juuni)

Merihobud on paindlikud ja loovad. Tema intelligents on lõpmatu ja leidlik, ta leiab mängleva kerglusega lahendused nii juriidilistele kui ka isiklikele küsimustele. Samuti on tal uskumatu mälu. Karismaatilised Merihobud on muutliku tujuga, kuid samas suurepärased kohanejad. Nad sobivad pea igasse keskkonda. Ta naudib tähelepanu ja armastab, kui teda armastatakse.

Hobune (10. juuni — 7. juuli)

Võimas hobune on edukas ja konkurentsivõimeline. Ta on väga andekas ja alati valmis riske võtma, eriti just ärimaastikul. Tal on väga hästi töötav sisemine kompass, seega on tema jaoks pea võimatu võõras linnas ära eksida. Ta on flirtiv, sõbralik ja sobib juhtivatele kohtadele. Tema kangekaelsus tuleb talle elus kasuks.

Ronk (8. juuli — 4. august)

Ronk on alati täis värskust ning uusi ja tormakaid ideid. Oma olemuselt on ta teiste eest hoolitsev ja julgustav. Ta hoiab nii oma peret kui ka sõpru. Rongad suudavad suure pinge all alati rahulikuks ja kaalutletuks jääda. Nad teavad, kuidas saada seda, mida nad päriselt tahavad. Kõige paremini töötavad nad üksinda. Rongal on suur vastutustunne ja ta on väga vaimne.

Lõhe (5. august — 1. september)

Lõhe on see, kes naudib enda sisse vaatamist ning tunnete analüüsimist. Ta on täis inspiratsiooni, visioone ja unistusi. Ta on intuitiivne ja omab täiesti eripärast maailmavaadet. Tema ideaalametiks oleks töötada kunstniku või artistina. Ta on visionäär ja sageli tundub teistele, et ta oleks justkui peast natukene segane. Siiksi ajab ta suure uhkusega oma asja ning jõuab selles ka kaugele.

Luik (2. september — 29. september)

Väga tark, väljendusrikas ja stiilne. Ta on enda suhtes väga kriitiline ja seda nii töö kui ka välimuse suhtes. Luiged on ülimalt rafineeritud käitumisega, kuid ka väga üllad ja südamlikud. Kõrvaltvaatajatele võivad nad jätta jaheda inimese mulje. Siiski on nad kirglikud armastajad. Nad oskavad väga head nõu anda.

Liblikas (30. september — 27. oktoober)

Liblikas on tõeline seltskonnahing. Ta oskab väga hästi flirtida ja saavutab ka võõrastega kiiresti kontakti. Siiski on neil väga õrn hing ning kahjuks ei püsi tõsine suhe nendega kaua — neile meeldib ringi lennata. Nad armastavad unistada, neil on alati palju ideid ja nad on säravad. Loomu poolest on kõik Liblikad sõbralikud, nad ei taha kunagi kellelegi halba. Suurimaks rõõmuks on kellegi aitamine.

Hunt (28. oktoober — 24. november)

Hundid on sihikindlad ning julged. Nad võitlevad selle nimel, et kõik oma eesmärgid saavutada. Kompromisside saavutamine huntidega on keeruline, neile meeldib kui nende arvamus peale jääb. Oma vaadetest ja seisukohtadest ükski Hunt kergesti ei loobu. Au on Hundi teine nimi. Paraku on nad ka üksikud, kuid annad võimaluse, on nad alati valmis sinu karjaga liituma.

Pistrik (25. november — 23. detsember)

Harva näeme me rohkem pühendumust ja teotahet kui seda on Pistrikul. Kui ta midagi tahab, siis ta selle ka saab. Tal on tähelepanuväärne jõud ja oskus viia projekte ellu ja teha seda ka edukalt. Pistrik on innukas, helde ja tubli. Ta oskab navigeerida läbi elu. Pistrikul on kõige kohta alati oma arvamus, millest lähtuda ja mida läbi suruda.