***AMBUR
Reedene Merkuuri ja Jupiteri ning pühapäevane Päikese ja Jupiteri trigoon toovad nädalasse rohkelt võimalusi, mida peaksid püüdma maksimaalselt ära kasutama. Samas võid ise olla üsna kannatamatu ning üritad sisse murda lahtisest uksest. Aga kui oskad oodata õiget momenti, võid just „õige rongi” peale sattuda, mis viib sind kiiresti vajalikku peatusse. Nädala teine pool sobib nii kunsti kui ka müstiliste vidinate ostmiseks.

***KALJUKITS
Kolmapäeva õhtul kell 18.42 siseneb Veenus Kaljukitse märki ning teeb reedel täpse trigooni Lilitiga. Seega paraneb alates kolmapäevast oluliselt kõik see, mis on seotud seltskondliku elu ja ka romantiliste suhetega. Siiski, kui tahad nüüd luua uusi suhteid, peaksid seda tegema läbi mingi vaimse ja intellektuaalse tegevuse. Mine oma partneriga teatrisse, kontserdile, nautige koos kunstinäitust!

***VEEVALAJA
Jätkuvalt soosib nädal igasugust meeskonnatööd ja grupitegevust. Sinu ja teiste vahel valitseb positiivne sünergia, mis muudab koostöö eriti viljakaks. Ka kõik neljasilmasuhted võivad osutuda kasulikeks ja õpetlikeks — keegi küpsemas eas või lihtsalt suurte kogemustega isik võib sind aidata olulises küsimuses. Üsna hea nädal juriidiliseks ja õigusalaseks konsultatsiooniks, laiemas plaanis üldse nõu saamiseks olulistes ühiskondlikes küsimustes.

***KALAD
Endiselt soosivad planetaarsed võnked kõike seda, mis seondub sinu positsiooniga ühiskonnas, sinu sotsiaalse staatuse ja tööalase ning ka muu ühiskondliku tegevusega. Eriti soodsad on mõjud nädala esimeses pooles. Pühapäevane Veenuse ja Neptuuni sekstiil lubab nädala teises pooles nautida selliseid seltskondlikke ja ka romantilisi suhteid, milles on oluline sõprus ja mõttekaaslus.