***JÄÄR

Jätkuvalt on Marsi asend äärmiselt pingeline, mistõttu peaksid olema ettevaatlik kõikjal, kus võib midagi äkilist ja ootamatut juhtuda. Ka kõikide üks-ühele suhete liinis peaksid olema äärmiselt taktitundeline ja mitte laskma end kellelgi provotseerida. Samas annab Päikese trigoon Jääras asuva Uraaniga sulle võimaluse olulise läbimurde saavutamiseks. Hea nädal ka kuhugi eksootilisse, aga turvalisse kohta reisimiseks.

***SÕNN

Romantilises plaanis võib nädal olla igati nauditav ja meeli hellitav. Võib tekkida uus suhe või lihtsalt näed teistes neid meeldivaid omadusi, mida sa tavaliselt ei märka. Samas võib kõik tööde, kohustustega ja argiste pisiasjadega seonduv olla üsna närvesööv. Eri liiki töid ja kohustusi võib palju olla — eriti siis, kui oled paljud asjatoimetamised viimasele minutile jätnud. Sellegipoolest ära end tööga ära tapa, maga ja söö korralikult. Enese näljutamine on täiesti vastunäidustatud!

***KAKSIKUD

Nädal võib tuua palju uut ja huvitavat, seda eelkõige just suhete osas. Mõni inimene avab end sulle uudest küljest või hakkad näiteks ise oma vana tuttavat uues valguses nägema. Kui aga oled noor ja seiklushimuline, siis võid sattuda peadpööritavate sündmuste keerisesse. Halval juhul võivad need sündmused ka sinu enda kontrolli alt väljuda. Seega — jää mõõdukaks, ära riski ja ära mine kaasa kahtlaste ettevõtmistega!

***VÄHK

Sinu vastas olevad jõud on tugevad ja sa pead jääma endale kindlaks, et mitte teha tesite mõjul seda, mida sa ise õigeks ei pea. Näiteks võib keegi suruda sulle peale mingit radikaalset sammu, mida sa ise ei poolda. Mida kõrgem on sinu positsioon näiteks tööl, seda pingelisemaks nädal kujuneb. Kui aga oled näiteks kodune, siis võivad suhted pereliikmetega olla samuti tavapärasest pingelisemad.