Ambur: enesekesksus
Ambur on iseloomult impulsiivne, enesekeskne ja lapsik. Ja kui tal on eesmärk, läheb selle nimel kas või üle laipade. Peamine, et ta saaks, mida tahab.

Sõnn: rahaahnus
Selle tähtkuju esindaja on ääretult kangekaelne ja laisk materialist. Vaimsed väärtused ei lähe talle üldse kirja. Kui võimalik, uhkustaks ta enda raha, auto või brändirõivastega igal sotsiaalvõrgustiku fotol.

Kaksikud: kõiketeadja
Alguses näib, et Kaksikutel on isegi midagi öelda. Temaga vestlusesse laskudes saab aga kiiresti selgeks, et see pole sugugi nii. Kuigi Amburil on iga asja kohta arvamus, puudub tal igasugune argumenteerimisvõime.

Vähk: virisemises peitub võti
Vähile teevad kõik liiga. Suurema osa ajat on ta ametis iseenda haletsemisega, sest maailm on üks ütlemata karm koht! Näiteks suudab ta keset tööpäeva töinata 15 aasta taguse seiga pärast, kui ta parima sõbranna õde ütles midagi inetut ta tossude kohta. Ja kuidas pärast seda ei usalda ta ainsatki hinge.

Lõvi: eneseimetleja
Tegelikult pole Lõvil aega seda lugu uurida, kuna see ei räägi ainult temast. Selle tähtkuju esindaja vajab meeletult komplimente ja teeb nende saamiseks ükskõik mida. Ta läheb isegi nii kaugele, et hoiab enda “lähedaste inimeste” seas neid, kes talle mingilgi määral korda ei lähe. Sest mine tea, millel on nende kiidusõnu tarvis!

Neitsi: neurootikust tüütus
Neitsil peab olema kõik detailideni paigas. Ja jumal hoidku selle eest, kui keegi tema sekundipealt paika pandud päevaplaani segi paiskab. Ta on ääretult kontrolliv ja tüütu puhtusearmastaja, kes läheb peast segaseks, kui näeb, et ajad kogemata küpsisepuru põrandale.

Kaalud: otsustusvõimetus
Keegi ei taha minna Kaaludega einestama. See tähendab, et ta kulutab kümneid minuteid menüü uurimiseks, et siis pommitada teenindajat kõikvõimalike küsimustega. Lõpuks ei suuda ta ikka otsustada, kas eelistada klassikalist või juustuburgerit. Ja võtab suure tõenäosusega täpselt sama asja, mille sina.

Skorpion: kahepalgeline jobu
Selle tähtkuju esindaja meeldib näha inimesi kannatamas, sest tunneb end nõnda täisväärtuslikuna. Kuigi ta üritab näida “müstiline”, siis tegelikult on Skorpion lihtsalt nõrk ega taha tunnistada, et otsib armastust.

Ambur: tühjus ja ükskõiksus
Ambur kipub targutama ning on suur spirituaalsuse ja filosoofia huviline. Seda tehes aga üritab ta pääseda päris probleemidest, kuna ei suuda nendega kuidagi toime tulla. Tegelikult on Ambur üks ütlemata tühine inimene.

Kaljukits: igavus võidutseb
Kaljukits on tüütult igav ja tal on täiesti ükskõik teistest inimestest. Küll aga meelitab teda ligi jõukus. Mis võiks olla veel parem, kui tunda edukat ja rikast kuulsust? Ah, see sära!

Veevalaja: keskpärasuse etalon
Veevalaja üritab olla omapärane ja teeb kõike, et silma paista. Seejuures pole tema juures midagi põnevat. See pole kahjuks veel kõik. Mis veel hullem — Veevalaja ei suuda armastada, tal lihtsalt puudub igasugune huvi enda kallima vastu.

Kalad: teadmatus
Kaladel pole õrna aimugi, mida ta elust tahab. Nõnda koperdab ta lihtsalt päevast päeva ringi, sattudes teinekord enda rumalusest suurde hüsteeriasse. Vahet pole, Kalad, sinu elutee ei lähe nagunii kellelegi korda.

Allikas: Elite Daily