JÄÄR: Jäär tahab olla esimene, nagu alati, millise pidustusega ka tegemist ei oleks! Selle tähtkuju all sündinud inimene veab sõbrad särtsakale klubipeole või basseinipeole. Ja kui ta on sõbrad sinna vedanud, on ta esimene, kes soovib alasti ujuma minna.

SÕNN: Sõnn lõpetaks nädala kõige meelsamini koos kallimaga kusagil šikis restoranis küpsetatud lõhe ja šokolaadikreemi taga. Rikkalik toit, romantiline vestlus, veidi vahuveini ning panoraamvaade linnale — mis võiks olla veel parem? Mitte miski, reserveerige kohe kohad restoranis.

KAKSIKUD: Kaksikud tahavad veeta õhtu rahvarikkas elavas kõrtsis või peol ning nad on alati valmis kõik surnuks vaidlema, olgu teemaks mistahes.

VÄHK: Vähi ettekujutus tõelisest lõbust on saada kokku kogu perekonna ja sõpradega, kellega kaminatule valgel õunasiidrit rüübata.

LÕVI: Lõvi armastab nädalavahetust sellega kaasneva dramaatilisuse ja romantika pärast. Reede öö on suurepärane selleks, et jalutada käsikäes läbi linna, teha ja võtta vastu abieluettepanekuid — tingimata ühel põlvel — juua käsiseongus šampanjat — ühesõnaga teha midagi demonstratiivset, mis sobib hästi Lõvi soojale südamele.

NEITSI: Neitsi tahab olla pidustuste planeerija ning ta pöörab tähelepanu igale pisiasjale, et teistel oleks tore pidu! Lauanõudest magustoiduni — kõik on ideaalne. Loodetavasti jääb Neitsil enesel ka hetk aega pidu nautida.

KAALUD: Kaalud tahavad osaleda luksuslikul peol, kus kenad inimesed stiilselt lõbutsevad, ning neile on vastukarva suitsused pimedad klubiruumid. Kaalud läheksid hea meelega peole kellegi juurde, kellel on mahukas albumikollektsioon, kunstiteosed, mida vaadata, mõnus mööbel, millel logeleda, ja soe romantiline valgus, mis laseks kõigel veelgi paremana paista.

SKORPION: Skorpion tahab teha uue aasta künnisel midagi äärmuslikku — ronida karaokebaaris lavale, mikrofon ühes ja joogiklaas teises käes, lauldes kõigest kõrist kaheksakümnendate menulaule.

AMBUR: Ambur roniks hea meelega nii kõrgele, kui võimalik, näiteks Eiffeli tormi, Empire State Buildingi katusele või Mount McKinley vaateplatvormile või kasvõi läheduses asuva kõige kõrgema maja katusele, et joodeldada öötaeva poole.

KALJUKITS: Kaljukits tõstab lati nii kõrgele, et pidu võib kergesti valmistada pettumuse — on raske täita Kaljukitse ootusi. Hea, et Kaljukits on nii hea planeerija! Ärisõpradele või kolleegidele korraldatud pidulik õhtusöök on midagi Kaljukitse maitsele.

VEEVALAJA: Veevalaja tahab teha midagi pöörast, midagi täiesti uut ja originaalset ning võtta see ainulaadne tegevus ette umbes 100 lähima sõbra ja tuttavaga. Kui kell lööb südaööd, võite leida veevalaja bendžihüpet sooritamas või tegemas midagi niisama peadpööritavat.

KALAD: Kalad jätaksid peo planeerimise hea meelega kellegi teise hooleks, aga ideaalne peoelamus hõlmab midagi romantilist, midagi fantaasiavallast — näiteks kokkusaamist vuliseva allika juures kõrgel mägedel, põlevad küünlad kivide vahele torgatud ning vaikne harfimuusika kusagilt eemalt kajamas.