***LÕVI

Kolmapäeval ja neljapäeval hoidu olulise tähtsusega otsustest ning ära sõlmi uusi tutvusi ega ka mingeid lepinguid. Nädal tervikuna sobib aga suurepäraselt asjade lõpetamiseks, otsade kokkutõmbamiseks. Ka on aeg igati sobilik jooga tüüpi tehnikatega alustamiseks — sul on hea kontakt oma sisemiste energiatega, alateadvuslike jõududega. Õige hetk oma sisemise jõu ja väe tunnetamiseks ja avastamiseks.

***NEITSI

Nädal sobib võrdselt nii kaugemate tulevikuplaanide tegemiseks kui ka asjade lõpetamiseks, otsade kokkutõmbamiseks. Suhete sfääris võib olukord olla keeruline ja raskesti mõistetav. Mõttekas oleks suhelda rohkem vanade sõpradega kui luua uusi suhteid. Nädala jooksul peaksid olema tähelepanelik avalikes kohtades — asjade kaotamise ja varguste suurenenud tõenäosus.

***KAALUD

Suurepärane nädal neile, kel parajasti käsil olulised töised või muud ühiskondlikud projektid. Marsi soodne asend sinu ühiskondlikus ja sotsiaalses solaarmärgis (ehk Vähis) annab sulle nüüd hea võimaluse end avalikus elus maksma panna. Sinus on rohkem loomulikku autoriteeti, mistõttu sul on palju lihtsam oma soove ja tahtmisi läbi suruda. Kolmapäeval ja neljapäeval väldi suuremaid oste või muid raha- ja asjadega seotud ettevõtmisi.

***SKORPION

Tööalased ja muud ühiskondlikud protsessid on endiselt aktuaalsed ja võivad nõuda endaga tegelemist. Kolmapäeval ja neljapäeval tuleks hoiduda tööga seotud oluliste otsuste langetamisest. Kuid Marsi soodne asend võimaldab sul sellel nädalal suunata oma vaimne energia sinna, kus esineb probleeme ja mis nõuab sinult tõsist süvenemist. Parim nädal nii õpingute alustamiseks kui ka pikema (tööalase) reisi alustamiseks või siis lihtsalt välismaa ja välismaalastega seotud teemade süvakäsitluseks.